Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 4 βήματα για να πετύχεις το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Είναι από τις διάσημες γυναίκες που ξεχωρίζει για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία που αποπνέει. Η Gwyneth Paltrow είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, ηθοποιός και μητέρα, που καταφέρνει να συνδυάζει όλους τους απαιτητικούς ρόλους της με τρόπο που μοιάζει αβίαστος.

Εδώ, όμως, δε θα σταθούμε στις ικανότητες της Paltrow, αλλά στην ομορφιά που εκπέμπει κάθε φορά που την απαθανατίζει ο φακός και κυρίως στο μακιγιάζ που της χαρίζει αυτήν την επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει πολλές φορές τη superstar με έντονο make up look και υπερβολές. Η ίδια προτιμά γήινα χρώματα και λάμψεις που της χαρίζουν μια φρεσκάδα και υγεία στην όψη της.

«Το μακιγιάζ που αγαπώ, είναι αυτό που δείχνει ανεπιτήδευτα σέξι. Με εμπνέουν οι γυναίκες που υποστηρίζουν έντονα μάτια και έντονα χείλη μαζί, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό το look μου ταιριάζει», έχει δηλώσει η Gwyneth Paltrow στο παρελθόν. Και πραγματικά, η ηθοποιός έχει καταφέρει να κρατά πάντα μια ισορροπία ανάμεσα στο λαμπερό και το επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ της, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνει.

Και ευτυχώς, υπάρχει η προσωπική της make up artist, Georgie Eisdell, η οποία έχει αποκαλύψει τα τέσσερα βήματα που ακολουθεί πάντα για να πετύχει αυτό το effortless αποτέλεσμα στη διάσημη ηθοποιό. Είναι πάρα πολύ απλά και -εννοείται- ότι κι εσύ μπορείς να τα ακολουθήσεις. Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και κράτα σημειώσεις…

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αποθηκεύεις τα skincare προϊόντα σου


Πηγή