Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 5 ωραιότερα κραγιόν που θα δεις αυτό το μήνα

Το κραγιόν για κάποιες γυναίκες είναι φετίχ. Δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι χωρίς ένα χρώμα στα χείλη… νιώθουν γυμνές! Για άλλες, το κραγιόν δεν είναι τόσο σημαντικό και για μερικές δεν υπάρχει καν στο νεσεσέρ τους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις ωστόσο, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς τις «μαγικές δυνάμεις» του κραγιόν. Ακόμα και αν η ίδια δεν το φοράς, έχεις πατήσει Like σε κάποια φωτογραφία με ένα φωτεινό κραγιόν.

Σήμερα ωστόσο δεν θέλουμε να αναλύσουμε για εκατοστή φορά το πόσο μπορεί ένα κραγιόν να αλλάξει τη διάθεσή σου και να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Σήμερα θέλουμε να μιλήσουμε για πρακτικά θέματα και πιο συγκεκριμένα για ωραία κραγιόν. Για ωραία, λίγο διαφορετικά και πολύ κολακευτικά χρώματα κραγιόν.

Όλα είναι θέμα γούστου και μπορεί εσύ συγκεκριμένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να έχεις ιδιαίτερο γούστο. Μπορεί να λατρεύεις τα κόκκινα κραγιόν ή να φοράς μόνο nude. Υπάρχουν όμως και μερικές αποχρώσεις που αρέσουν σε όλες! Είναι εκείνα τα χρώματα που θα φορούσαν όλα τα κορίτσια από ρομαντικά και εκλεπτυσμένα μέχρι Goth ή σούπερ κλασικά.

Αυτά τα κραγιόν δεν πέφτουν σε καμία κατηγορία γι’ αυτό είναι τα ωραία κραγιόν. Τα κραγιόν που αρέσουν σε όλες ανεξαιρέτως, όποιο και αν είναι το στιλ, η ηλικία ή και ο χαρακτήρας τους. Σήμερα λοιπόν ψάξαμε και βρήκαμε πέντε τέτοια κραγιόν και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery.

Είναι όλα ελαφρώς σκούρα και άρα χειμερινά, κολακεύουν κάθε απόχρωση και τόνο επιδερμίδας αλλά το σημαντικότερο, είναι όλα μικρά «κοσμήματα» που θα σε κάνουν χαρούμενη κάθε φορά που τα βγάζεις από το νεσεσέρ σου για να τα φορέσεις. Τι περιμένεις, δες τα όλα παρακάτω…

Διάβασε ακόμα: 10 καυτά αρώματα που προλαβαίνεις να αγοράσεις…


Πηγή