Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα nail art trends που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!

Τα περίτεχνα σχέδια στα νύχια δεν είναι εύκολα, είναι τέχνη και γι’ αυτό άλλωστε μιλάμε για nail ART. Τα περισσότερα από αυτά που βλέπουμε λοιπόν δεν μπορούμε να τα αντιγράψουμε για ευνόητους λόγους. Χαζεύουμε λοιπόν τα νεότερα trends και ξέρουμε ότι δεν έχει νόημα να αποπειραθούμε κάποιο DIY. Όχι πάντα όμως… Υπάρχουν βλέπεις μερικά nail art trends που είναι πανεύκολα! Είναι τάσεις για τις οποίες έχουμε ξαναμιλήσει αλλά δεν είχαμε σταθεί στο πόσο εύκολο είναι να τις αντιγράψεις με μερικά απλά εργαλεία και πολλή όρεξη, στο σπίτι. Θέλεις να τα θυμηθούμε;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#Girlbossnail

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

#LetterNails
Είναι το σχέδιο που θέλει ένα γράμμα σε κάθε νύχι και είναι το πιο εύκολο γιατί ένα γράμμα μπορείς να το ζωγραφίσεις. Βασικά δεν μιλάμε καν για ζωγραφική, απλά πρέπει να γράψεις επάνω στο νύχι σου. Αν δεν θέλεις να κάνεις ούτε αυτό, υπάρχουν αυτοκόλλητα γράμματα που μπορείς να επιστρατεύσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

More minimal options with black dots ⚫️

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

#Dotticure
Είναι το μανικιούρ με τις τελείες. Πολλές, λίγες, μονές ή διπλές, οι τελείες είναι πανεύκολες και μπορείς να τις κάνεις βουτώντας ένα τσιμπιδάκι στο βερνίκι σου. Αν στ΄αλήθεια δεν το έχεις δοκιμάσει τότε δεν ξέρεις τι χάνεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@thisislaurendavis swatched our new shades and made it #nailart

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

#BrushStrokeNails
Είναι αυτό που λέει το όνομά τους… μία πινελιά (οριζόντια ή και κάθετη) επάνω στο νύχι. Μπορείς να την κάνεις σε γυμνό νύχι ή σε βαμμένο και δεν γίνεται να κάνεις τίποτα λάθος εδώ, ακόμα και αν προσπαθήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Oh Starry Night ?⭐️

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit) on

#CuticleNails
Με αυτή την τάση στολίζεις την βάση του νυχιού σου με σχέδια ή και απλές γραμμές που θυμίζουν μισοφέγγαρο. Είναι πραγματικά πανεύκολο και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις για να το διαπιστώσεις και μόνη σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

MOO’d

A post shared by Eda & Anna Levenson | LFN (@ladyfancynails) on

#CowPrintNails
Μιλήσαμε για αυτά πολύ πριν τα κάνει τάση η Kendall και είναι πανεύκολα γιατί συγχωρούν λάθη. Απλά κάνεις ακανόνιστους «λεκέδες» από μαύρο βερνίκι επάνω σε λευκή βάση και τελείωσες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Green Thumb ? Starting an herb garden. I had to have a matching mani. Pinky: @nailsinc #genyellow Ring Finger: @j.hannah #eames Middle: @laurenbbeauty #mandevillemaven Index: @chinaglazeofficial #showemwhosblossom Thumb: @oribe #greenenvy #matte Top Coat by @sally_hansen Snake Ring and Chain Ring by @doublemossjewelry

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

#GradientNails
Αν έχεις 5 βερνίκια νυχιών τότε μπορείς να κάνεις αυτό το nail art. Απλά βάφεις το κάθε νύχι σε διαφορετικό χρώμα και τελείωσες. Αν μάλιστα μπορείςνα τα συγχρονίσεις και χρωματικά ακόμα καλύτερα!

Διάβασε ακόμα: Nailspiration! Δέκα μανικιούρ για να χαζέψεις όσο κάνεις το μεσημεριανό σου διάλειμμα

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή