Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά τα μανικιούρ είναι ό, τι πρέπει για την αρχή της εβδομάδας

Η Δευτέρα δεν είναι η αγαπημένη ημέρα κανενός. Είναι η αφετηρία της εβδομάδας και το τέλος του ΣΚ. Ακόμα, είναι συνήθως στο έλεος του νόμου του Murphy που λέει ότι «Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει». Κάπως έτσι ξεκίνησε η σημερινή μέρα, Δευτέρα.

Μόλις πριν λίγες ώρες σου προτείναμε να κάνεις ένα χαλαρωτικό Body scrub για να διώξεις τη «Δευτερίλα» από πάνω σου και να χαλαρώσεις. Τώρα σε προσκαλούμε να βάλεις ένα ποτήρι κρασί, να ανάψεις το αγαπημένο σου κερί, να φορέσεις τις πιο χνουδωτές κάλτσες και να δεις μερικά μανικιούρ.

#SkinMatters: Ώρα να μάθεις τα πάντα για τη Νιασιναμίδη aka βιταμίνη Β3 – Είναι hero συστατικό

So relaxing

Τα nail art έχουν κάτι το υπέροχα χαλαρωτικό και, έστω για 10 λεπτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να «αδειάσουμε το κεφάλι μας». Σε αυτό βασίστηκε η σημερινή επιλογή των σχεδίων που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Το σημερινό nailspiration δεν έχει θέμα. Είναι ένα ποτ πουρί όμορφων σχεδίων που όλες θα θέλαμε να κάνουμε. Βρήκαμε διαφορετικά και απίστευτα αριστοκρατικά γαλλικά μανικιούρ, όμορφα χειμερινά φλοράλ, γεωμετρικά σχέδια και πολλά άλλα.

Με ένα ακόμα scroll θα τα ανακαλύψεις όλα αλλά όχι πριν κάνεις αυτό που σου είπαμε. Βάλε ένα ποτήρι κρασί (ή κάτι που λαχταράς), φτιάξε ατμόσφαιρα και χαλάρωσε. Καλή εβδομάδα Queen!

Add to cart: Τα προϊόντα που αξίζουν μία θέση στο ηλεκτρονικό σου καλάθι σήμερα


Πηγή