Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά τα προϊόντα μαλλιών και μακιγιάζ λατρεύει η Kate Middleton

Εδώ στο Queen έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Kate Middleton. Παρακολουθούμε κάθε της κίνηση, αλλά και το minimal στυλ της, το οποίο μας αρέσει πολύ! Χωρίς μαλλιά και μακιγιάζ, όμως, είναι δύσκολο να «χτιστεί» η εικόνα της και με αυτά ακριβώς θα ασχοληθούμε σε αυτό το θέμα.

Η Δούκισσα του Cambridge προτιμά για τις δημόσιες εμφανίσεις της ένα light μακιγιάζ, φροντίζοντας να έχει καλοσχηματισμένα φρύδια, να φορά κραγιόν σε nude αποχρώσεις, ένα ρουζ που δίνει την όψη της υγείας και να κάνει μια γραμμή eyeliner στα μάτια, έχοντας πάντα ένα κομψό οπτικό αποτέλεσμα. Έχει βρει εδώ και χρόνια το make up look που της ταιριάζει και δεν το αποχωρίζεται για κανέναν λόγο. Ας μην ξεχνάμε ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα William επιμελήθηκε μόνη της το μακιγιάζ στο γάμο της, το 2011, δημιουργώντας ένα μοναδικό beauty look, που θα μείνει στην ιστορία.

Εξίσου λιτή, όμως, παραμένει και στα μαλλιά. Δε θα τη δεις ποτέ με κάποιο εξεζητημένο χτένισμα ή κούρεμα. Οι χαλαρές μπούκλες και τα χαμηλά σινιόν είναι τα αγαπημένα της hairstyles, τα οποία προτιμά για τις επίσημες και μη εμφανίσεις της. Αυτό, όμως, που αξίζει να αναφερθεί είναι η λάμψη, η απαλότητα και η υγεία που εκπέμπουν τα μαλλιά της. Παρατηρώντας τα μαλλιά της Kate Middleton αισθάνεσαι ότι είναι μεταξένια, δεν έχουν κόμπους και είναι απλά υπέροχα! Είναι τα μαλλιά που όλες θέλουμε να έχουμε. Και που μπορούμε με τα κατάλληλα προϊόντα να αποκτήσουμε.

Ναι, ναι, ψάξαμε και βρήκαμε τι προϊόντα μαλλιών και μακιγιάζ χρησιμοποιεί η Δούκισσα του Cambridge! Εσύ μπορείς τώρα να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery για να είσαι έτοιμη στην επόμενη beauty εξόρμησή σου στα καταστήματα και να ξέρεις τι ακριβώς να ζητήσεις!

Διάβασε ακόμα: Face yoga: 6 ασκήσεις με αντιγηραντική δράση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι (video)

 

 

 

 


Πηγή