Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά τα 10 μακιγιάζ είναι τα πιο κολακευτικά για πράσινα μάτια

Το ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας το ξέρεις και το αποδεικνύουμε κάθε φορά. Σήμερα λοιπόν κρατάμε την τελευταία μας υπόσχεση που αφορά το μακιγιάζ και τα χρώματα ματιών αφού ετοιμάσαμε ένα θέμα με αγάπη για τις πρασινομάτες. Αρχικά να πούμε πως το πράσινο χρώμα ματιών είναι και το πιο σπάνιο! Μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει πράσινα μάτια και γι᾽αυτό κορίτσια σας ζηλεύουμε λίγο! 

Τα πράσινα μάτια όμως, εκτός από σπάνια, είναι και πολύ εντυπωσιακά. Έχουν τις πιο μαγευτικές αποχρώσεις και συχνά έχουν χρυσαφένιους ή και καφέ ιριδισμούς που τα κάνουν να μαγνητίζουν. Όλη αυτή την ομορφιά φυσικά πρέπει να την τονίσεις και όχι απλά να της βάλεις λίγη μαύρη μάσκαρα! Ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις μπορείς να αναδείξεις τις αποχρώσεις που κρύβουν μέσα τους τα πράσινα μάτια σου και αυτές θα σου δείξουμε παρακάτω. 

Αναζητώντας τα πιο κολακευτικά μακιγιάζ για τα δικά σου μάτια, φτιάξαμε μία τέλεια gallery γεμάτη με όλη την έμπνευση που θα χρειαστείς για να τονίσεις και να αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να τα δεις όλα και ξέχνα το μαύρο… Δεν έχουμε! 

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πώς θα κάνεις αυτό το super chic nail art με τη βοήθεια της Betina Goldstein (video) 


Πηγή