Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά τα 3 πράγματα δεν φανταζόσουν πως κάνουν το δέρμα σου λιπαρό

Ίσως έχεις περάσει την εφηβεία και τη φάση της ακμής περπατώντας με βήμα γοργό προς τις ρυτίδες και τη χαλάρωση. Ίσως να βρίσκεσαι κάπου στη μέση μην έχοντας μεγάλες έγνοιες ακόμα (σπυράκια ή ρυτίδες). Η ζωή είναι ωραία όταν δεν ξυπνάς με σπυράκια στο πρόσωπό σου ή γραμμές… Είναι ωραία μέχρι να εμφανιστεί η λιπαρότητα. Η λιπαρότητα που μοιάζει να χτυπάει tilt κάπου εκεί γύρω στις 4 το απόγευμα. Η λιπαρότητα που σε κάνει να γυαλίζεις λες και τελείωσες μόλις το spinning. Η απαίσια λιπαρότητα που μας αφορά όλες. Γιατί το κάνει; Τι φταίει; Εκτός από τα προφανή (ορμονικά θέματα, βαρύ μακιγιάζ κλπ) υπάρχουν και 3 ακόμη λόγοι που απλά δεν περνούσαν από το μυαλό μας. Είσαι έτοιμη; Κάθεσαι; Για διάβασε…

Το τυρί στο τοστ σου και το γάλα στον καφέ σου
Ναι κι όμως. Τα γαλακτοκομικά κάνουν τις ορμόνες σου να μπαίνουν σε overdrive και με τη σειρά τους να τρελαίνουν τους σμηγματογόνους αδένες στο δέρμα σου. Αν τα κόψεις για μερικές ημέρες θα πάθεις σοκ με το πόσο ματ είναι το δέρμα σου. Το κάναμε. Δεν ξαναβάζουμε γάλα στον καφέ ποτέ!

tumblr mzvh90bpyh1sbwboco1 500

Η μαξιλαροθήκη και τα σεντόνια σου
Αν δεν τα αλλάζεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, κοιμάσαι επάνω σε… δεν θέλουμε να ξεστομίσουμε τι. Είναι σα να κυλιέσαι στην ίδια σου τη βρώμα και όταν το μάθαμε αγοράσαμε ευθύς αμέσως πολλές… ΠΟΛΛΕΣ μαξιλαροθήκες και τις αλλάζουμε μέρα παρά μέρα. Το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Τα σεντόνια έτι κι αλλιώς τα αλλάζαμε μία φορά την εβδομάδα οπότε cool. Κάντο και εσύ!

tenor

Ο κλιματισμός
Ο κλιματισμός δημιουργεί ξηρή ατμόσφαιρα. Η ξηρή ατμόσφαιρα ρουφά την υγρασία από το δέρμα σου σαν άλλο βαμπίρ. Το δέρμα σου νομίζει πως κάτι του λείπει και παράγει περισσότερο σμήγμα. Εσύ γυαλίζεις σα να αλείφτηκες με baby oil. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Ακόμα δεν το πήραμε απόφαση πως θα πρέπει να ζεσταινόμαστε πολύ ή να κρυώνουμε πολύ ώστε να κλείσουμε τον κλιματισμό στο γραφείο αλλά το δουλεύουμε.

Διάβασε ακόμα:

Scrunchie το ταπεινό και πώς θα σε σώσει αυτό το φθινόπωρο…

Αυτό το nail trend κάνει comeback την άνοιξη του 19’ αλλά εμείς θα το φορέσουμε από φέτος

More bronze please! 10 bronzers για να κρατήσεις το μαύρισμά σου λίγο ακόμα


Πηγή