Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτά τα 5 tips εφαρμόζουν οι Hollywood stars για να έχουν τέλεια φρύδια

Όλες μας παρακολουθούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα Instagram accounts των Hollywood stars, τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί μεγάλων events και τις συνεντεύξεις που δίνουν κατά καιρούς στην τηλεόραση. Ναι μεν θέλουμε να δούμε πώς ζουν και να μάθουμε πόσο λαμπερή είναι η δουλειά τους, μας ενδιαφέρει όμως να παρατηρούμε και την εμφάνισή τους.

Τι φορούν, αν υποκύπτουν σε τάσεις ή όχι, πώς βάφονται και ποιες είναι οι beauty εμμονές τους. Αν, λοιπόν, υπάρχει κάτι που έχουμε διαπιστώσει αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτό είναι ότι οι stars έχουν πάθει… λατρεία με τα φρύδια τους.

Σχεδιάστριες μόδας, μοντέλα πρώτης γραμμής, performers και γενικότερα stars κάθε είδους έχουν εστιάσει στην περιποίηση των φρυδιών τους και ειδικότερα στη δημιουργία πλούσιων, «γεμάτων» φρυδιών. Πίσω από το εκπληκτικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους, βέβαια, βρίσκεται η eyebrow expert, Anastasia Soare.

Η Anastasia έχει επιμεληθεί τα φρύδια της Kendall Jenner και της Jennifer Lopez, της Amal Clooney και της Cara Delevigne, των αδελφών Kardashian και της Oprah Winfrey. Το πελατολόγιο της, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Και, φυσικά, η δουλειά της είναι εκπληκτική.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζεις, ωστόσο, είναι πως η Anastasia Soare δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά της για τα απόλυτα φρύδια. Τα έχει πει και στις διάσημες πελάτισσές της, οι οποίες τα εφαρμόζουν όταν δεν έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν. Τα έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες φορές, όμως, και στο κοινό που την παρακολουθεί. Ψάχνοντας, λοιπόν, τα μάθαμε κι εμείς και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της


Πηγή