Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτά τα celebrity μακιγιάζ θα αντιγράψουμε για την πρώτη μας βραδινή έξοδο μετά την καραντίνα

Το πόσο μας έχει λείψει μία βραδινή έξοδος δεν μπορείς να το φανταστείς… τι λέμε όμως; Είσαι και εσύ σε καραντίνα  οπότε προφανώς και μπορείς να το φανταστείς! Θέλουμε τόσο πολύ να ντυθούμε, να φορέσουμε τα ψηλοτάκουνα που μας προτείνει η Διονυσία Καλαποθαράκου (δες εδώ) και να βαφτούμε!

Να βαφτούμε κανονικά, όχι απλά να βάλουμε λίγο κονσίλερ! Να κάνουμε εντυπωσιακά smoky looks, να βάψουμε τα χείλη μας… θέλουμε να μεταμορφωθούμε και μετράμε αντίστροφα. Επειδή λοιπόν αυτή η μέρα ή μάλλον… αυτή η νύχτα που θα ξεχυθούμε στα μπαράκια και θα αγκαλιαζόμαστε μετά από κάθε γουλιά πλησιάζει, είπαμε να προετοιμαστούμε.

Χρειάζεται όμως πρόγραμμα! Με τη λαχτάρα που έχουμε είναι πιθανό να θέλουμε να φορέσουμε ό, τι σκιά και κραγιόν υπάρχει στο νεσεσέρ μας ταυτόχρονα. Μπορούμε αλλά δεν θα το κάνουμε. Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάρουμε παράδειγμα από τις αγαπημένες μας celebrities!

Μας έχουν χαρίσει τέλεια μακιγιάζ μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram και εκεί θα αναφερθούμε. Για την ακρίβεια, το έχουμε ήδη κάνει και παρακάτω θα βρεις αυτά που πρέπει όλες να αντιγράψουμε όταν πλέον θα βγούμε για ποτό (απίστευτο και μόνο που το γράφουμε) μαζί με τα βασικά προϊόντα που θα χρειαστούμε.

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω και δες τις αγαπημένες μας σταρ βαμμένες και έτοιμες για μία νύχτα στην πόλη και βάλε στο καλάθι σου τα προϊόντα που θα χρειαστείς!

Διάβασε ακόμα: Η καραντίνα τους πάει πολύ: Οι Ελληνίδες celebrities που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε στο Instagram

 


Πηγή