Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς γιορτινές τάσεις στο μακιγιάζ σύμφωνα με το Pinterest!

Μπορεί να πίστευες πως το κόκκινο κραγιόν είναι από τα all time classic makeup trends κάθε holiday season, όμως το Pinterest για τις φετινές γιορτές, μάλλον έχει αντίθετη άποψη! Και κάπως έτσι, σου παρουσιάζουμε τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο γιορτινό μακιγιάζ, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών του μέσου!

Κόκκινη σκιά ματιών

Η κόκκινη σκιά μπήκε στη λίστα με τα πιο «δυνατά» makeup trends της σεζόν και εκτός από τα πιο στιλάτα κορίτσια της διεθνούς showbiz που την έχουν δοκιμάσει κυρίως στις red carpet εμφανίσεις τους, την είδαμε στα catwalks μεγάλων οίκων μόδας. Αυτή τη φορά το Pinterest ήρθε να επιβεβαιώσει όοολα τα παραπάνω και να βάλει την κόκκινη σκιά μέσα στα πιο δημοφιλή holiday makeup trends. Όσο για το πώς μπορείς να υιοθετήσεις το look; Μπορείς να επιλέξεις είτε μία ανοιχτόχρωμη κόκκινη σκιά, αφήνοντας το υπόλοιπο look σε πιο μίνιμαλ αποχρώσεις, είτε ένα σκούρο κόκκινο smoky eye look.

Απαλό ματ φινίρισμα

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να πούμε πως ξαφνιαστήκαμε μιας και το Pinterest έκανε την ανατροπή! Τι θέλω να πω… Πηγαίνοντας κόντρα στην τάση του highlighter, τα στατιστικά έδειξαν πως υπήρχε άνοδος στο ποσοστό των χρηστών που έψαχναν για ένα ματ μακιγιάζ. Η προτίμηση για ένα πιο φρέσκο-ανάλαφρο μακιγιάζ ήταν εμφανής, οπότε έγινε στροφή προς το πιο απαλό, natural look.

Έντονα σκούρα χείλη (Inky lips)

Η νοσταλγία των 90’s για ακόμη μία φορά παίρνει «σάρκα και οστά» στη beauty ρουτίνα μας! Οι έντονες, σκούρες αποχρώσεις στα χείλη (πιο σκούρες από τις berry – σχεδόν κοντά στο μαύρο) βρίσκονται στο top των αναζητήσεων στο Pinterest και αυτή τη γιορτινή περίοδο! Κι αν ψάχνεις για τον τέλειο συνδυασμό… δοκίμκασε να δώσεις λίγη λάμψη στα ζυγωματικά σου (χωρίς υπερβολές, βέβαια)!

Rose Gold παντού!

Είναι αναμφισβήτητα το χρώμα που έχει κερδίσει τις περισσότερες από εμάς τα τελευταία χρόνια : Από το outfit, τα αξεσουάρ, τα μαλλιά, το μανικιούρ μέχρι και το μακιγιάζ μας, δεδομένου οτι είναι ένα κολακευτικό χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα! Έτσι στο Pinterest το είδαμε στα μάτια, τα χείλη, τα ζυγωματικά και δε σου κρύβω το ζηλέψαμε!


Πηγή