Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι 10+1 καλύτερες μάσκες περιποίησης και καθαρισμού όλων των εποχών

Οι μάσκες έχουν γίνει εβδομαδιαία απόλαυση για όλες μας αφού, μην μπορώντας να βγούμε και να απολαύσουμε τον ήλιο και την άνοιξη, καθόμαστε μέσα και ασχολούμαστε με την επιδερμίδα μας. Καλά κάνουμε! Το να φροντίζουμε τον εαυτό μας είναι πάντοτε καλό, πόσο μάλλον όταν του προσφέρουμε τα καλύτερα. Καταλαβαίνεις που το πάω, ε; Στις μάσκες και συγκεκριμένα στις καλύτερες μάσκες περιποίησης και καθαρισμού όλων των εποχών. Αυτό σου υποσχέθηκα άλλωστε στον τίτλο.

Οι μάσκες και η περιποίηση βλέπεις έχουν πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Είναι το πιο εύκολο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου και στην επιδερμίδα μου και φυσικά το ίδιο ισχύει για όλες μας. Τις έχω δοκιμάσει λοιπόν όλες! Εντάξει, ας μην υπερβάλλω, δεν γίνεται κάποιος να τις έχει δοκιμάσει όλες. Έχω δοκιμάσει όμως την συντριπτική πλειοψηφία των μασκών που υπάρχουν στην αγορά και έτσι μπορώ να κάνω ένα iconic top… 11!

Συγκέντρωσα λοιπόν τις καλύτερες μάσκες καθαρισμού και περιποίησης σε μία gallery και πριν αναρωτηθείς, δεν χρησιμοποίησα σαν οδηγό μόνο τη δική μου, ταπεινή –αν θες- γνώμη. Έκανα έρευνα για τις πωλήσεις τους και διάβασα τι έχουν να πουν άλλες beauty στην Ελλάδα και τον κόσμο για αυτές. Με βεβαιότητα λοιπόν σου παρουσιάζω το απόλυτο mask top 11 και θα το βρεις με ένα scroll παρακάτω.

Διάβασε ακόμα: Ποιες είναι οι K-beauty skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram;


Πηγή