Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι top 5 μάσκαρα που λατρεύουν οι Hollywood stars

Το μακιγιάζ ήταν ανέκαθεν μια λατρεία για τις περισσότερες γυναίκες. Ήταν ένας τρόπος να γίνουμε ακόμα πιο όμορφες, να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και να δοκιμάσουμε νέα χρώματα, υφές και προϊόντα στο πρόσωπό μας. Μόνο που… το 2020 και -για λίγο ακόμα- το 2021 μάς περιόρισαν σε αυτό το κομμάτι.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι βάλαμε για πολύ καιρό στην άκρη τα κραγιόν μας (μόνο σε Zoom call τα φοράμε πια) μιας και το στόμα μας καλύπτεται από τη μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό. Δεν μας πήρε, όμως, από κάτω… Δώσαμε βάση στο μακιγιάζ ματιών. Μάλλον, όχι απλά ρίξαμε εκεί όλο το βάρος μας, αλλά γίναμε make up experts.

Και μακιγιάζ ματιών χωρίς την απόλυτη μάσκαρα δεν γίνεται. Συμφωνείς; Η μάσκαρα είναι αυτό το καλλυντικό που θα δίνει πάντα ένταση και βάθος στο βλέμμα, ακόμα κι αν δεν βάλουμε καμία απολύτως σκιά. Είναι το προϊόν που πάντα- μα πάντα- θα αποζητάμε για ένα drama look, για μια φρεσκάδα στο βλέμμα και, φυσικά, για ακαταμάχητες, μακριές, πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες. 

Ξέρουμε πως κι εσύ τάσσεσαι μαζί μας και πως σε κάθε επαγγελματικό Zoom call φορούσες πάντα μάσκαρα για να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη μέσα από την κάμερα του υπολογιστή σου. Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις…

Μπορείς, βέβαια, να κάνεις το βλέμμα σου ακόμα πιο έντονο και εκτυφλωτικό ανανεώνοντας τη συλλογή με τις μάσκαρα και προσθέτοντας μερικές ακόμη στο νεσεσέρ σου. Μιλάμε για mascara που είναι κορυφαίες, κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στην αγορά και κάνουν τις βλεφαρίδες τρισδιάστατες. Άσε που οι συγκεκριμένες mascara είναι οι αγαπημένες των πιο εντυπωσιακών γυναικών του Hollywood.

Αλήθεια, φαντάζεσαι ποια mascara επιλέγει η Hailey Bieber και έχει υπέροχο βλέμμα ή ποιο προϊόν λατρεύει η Meghan Markle για ένα elegant αποτέλεσμα; Στην παρακάτω gallery θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις και θα βρεις το top 5 των μάσκαρα στις οποίες «ορκίζονται» οι stars. Ένα δίκιο το έχουν, πάντως, μιας και πρόκειται για προϊόντα-εγγύηση!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ξεκούρασε τα πόδια σου με ένα απολαυστικό foot scrub


Πηγή