Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτές οι κρέμες είναι σαν mini «βόμβες» ενυδάτωσης για το δέρμα σου

Στα καταστήματα μπορείς να βρεις δεκάδες κρέμες που αντιμετωπίζουν δεκάδες διαφορετικά προβλήματα. Υπάρχει κρέμα για ρυτίδες, για χαλάρωση, για σπυράκια, για λάμψη, κρέμα για τη μύτη σου και κρέμα για τα μάτια σου, κρέμα για τα χείλη σου, κρέμα μόνο για το μέτωπο… Οι επιλογές σου είναι πολλές και όλες κάνουν πολύ καλή δουλειά. Η αλήθεια όμως είναι πως οι τόσες επιλογές σε μπερδεύουν, κυρίως αν είσαι αρχάρια στην περιποίηση. Θέλω λοιπόν να θυμάσαι το εξής: Οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σου, αυτό που πάντα χρειάζεται το δέρμα σου είναι η ενυδάτωση. Ναι, ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, τα έχουμε πει αυτά! Η ενυδάτωση είναι η λύση τα περισσότερα προβλήματα και αυτό που πάντα θα έχεις ανάγκη. Γι’ αυτό είπαμε να τα δώσουμε όλα σήμερα και να σου συγκεντρώσουμε εδώ παρακάτω, όλες εκείνες τις κρέμες που λειτουργούν σαν μικρές «βόμβες» ενυδάτωσης. Είσαι έτοιμη να τις γνωρίσεις;

Belif, The True Cream Aqua Bomb
Η φόρμουλά της αποτελείται από ένα μείγμα φαρμακευτικών φυτών, όπως η Αλχημίλλη (Alchemilla), πλούσια σε αντιοξειδωτικά, η οποία βοηθά στον περιορισμό των βλαβερών επιδράσεων των ελεύθερων ριζών, στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στην ελαχιστοποίηση των πόρων. 

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm, Aquasource Gel
Περιέχει το αναζωογονητικό Life Plankto Water που ενεργοποιεί ξανά την παραγωγή εκατομμυρίων κυττάρων και εκχύλισμα «Aura Leaf», θεραπευτικό φυτό του νερού που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Clinique Moisture Surge 72h Auto Replenishing Hydrator

Clinique, Moisture Surge 72h Auto Replenishing Hydrator
Η τεχνολογία αυτόματης αναπλήρωσης που περιέχει, χρησιμοποιεί καφεΐνη η οποία βοηθά να γίνει ένα restart της «αντλίας νερού» της επιδερμίδας. Παράλληλα, το ενεργό νερό αλόης με τα συστατικά ενυδάτωσης και το υαλουρονικό οξύ προσελκύει και κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα.

Frezyderm Moisturizing Plus Cream

Frezyderm, Moisturizing Plus Cream
Προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει. 

Garnier Botanical Day Cream Aloe Vera

Garnier, Botanical Day Cream Aloe Vera
Είναι ελαφριά και εμπλουτισμένη με Aloe Vera (γνωστή για τις ενυδατικές ιδιότητές της) και έτσι ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς της αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. 

L Oreal Paris Τριπλή Φροντίδα Fresh

L’ Oreal Paris, Τριπλή Φροντίδα Fresh
Η γλυκερίνη, σε συνδυασμό με τα παράγωγα σακχάρων που περιέχει, ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό και της εξασφαλίζει ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες.

Nivea Essentials Urban Skin Defence Day Cream SPF 20

Nivea, Essentials Urban Skin Defence Day Cream SPF 20
Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά, εκχύλισμα βιολογικού πράσινου τσαγιού  και υαλουρονικό οξύ και έτσι ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και την προστατεύει από εξωγενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες

Nuxe Aquabella Moisturizing Emulsion

Nuxe, Aquabella Moisturizing Emulsion
Χάρη στο λευκό νούφαρο και το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα Βlur της Nuxe που περιέχονται σε αυτή την απολαυστική φόρμουλα, παρέχει στη μεικτή επιδερμίδα εξειδικευμένη αποτελεσματικότητα και εντατική ενυδάτωση.

WASO Shiseido Clear Mega Hydrating Cream

WASO Shiseido, Clear Mega Hydrating Cream
Ενυδατώνει και λειαίνει άμεσα ενώ μπορεί να φορεθεί και πάνω από το μακιγιάζ. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και βελτιώνει το πρόβλημα ξηρότητας. 

YouthLab. Oxygen Moisture Cream copy

YouthLab., Oxygen Moisture Cream
Περιέχει βιταμίνη Β5 που οξυγονώνει και αναζωογονεί το δέρμα αλλά και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε που αποκαθιστά τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το trend του μακιγιάζ δεν θα δεις ΠΟΤΕ καμία Γαλλίδα να το αντιγράφει

Αυτό το scrub είναι τέλειο για το πρόσωπο και το σώμα και θα εξαφανίσει τη λιπαρότητα…

Γνώρισα την πρώτη «έξυπνη» πρέσα μαλλιών στο Λονδίνο και αναθεώρησα όλα όσα ήξερα για το styling


Πηγή