Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτές οι κρέμες σώματος έχουν πιο sexy μυρωδιά και από το πιο αισθησιακό άρωμα

Μόλις την περασμένη εβδομάδα σου πρότεινα ευωδιαστά body mists για να μην φοράς το άρωμά σου μέσα στο σπίτι. Ήταν όλα πραγματικά τέλεια και υπήρχε ένα για κάθε budget. Τα body mist βλέπεις είναι ελαφριά και μυρίζουν τόσο όσο χρειάζεται ώστε να σου φτιάχνουν τη διάθεση… όπως οι κρέμες σώματος.

Και κάπως έτσι φτάνω στο θέμα μου! Τα body mist που σου έδειξα είναι δροσερά και διασκεδαστικά για την ημέρα. τι γίνεται όμως μετά το μπάνιο σου, το βράδυ; Δεν θα βάλεις body mist για να χαλαρώσεις και για να κοιμηθείς, θα βάλεις μία κρέμα σώματος και αυτή θέλεις να μυρίζει διαφορετικά!

Με αυτά στο μυαλό αποφάσισα να αναζητήσω τις πιο αισθησιακές και sexy κρέμες σώματος που θα σε ενυδατώσουν και θα αφήσουν το δέρμα σου να μυρίζει πιο λαχταριστό από ποτέ! Εννοείται τις βρήκα, το ρωτάς; Στην παρακάτω gallery συγκέντρωσα 10 αισθησιακά τέλειες κρέμες σώματος με απίθανες μυρωδιές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις και το όνομά σου.

Ναι, τις έχω μυρίσει όλες και θα βρεις σίγουρα μία που να σου αρέσει ανάμεσά τους. Μπορείς να τις παραγγείλεις online ή να στείλεις μήνυμα 2 και να τις αναζητήσεις σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ. Για ρίξε μία ματιά και μάθε πως να κάνεις την καραντίνα πιο… sexy!

Διάβασε ακόμα: Είσαι ξανθιά; Δες 10 θερμά και 10 ψυχρά ξανθά για να διαλέξεις τι θα κάνεις μετά την καραντίνα


Πηγή