Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Αυτές τις μέρες γιορτάζουν πολλές φίλες σου και αξίζουν ένα από αυτά τα υπέροχα beauty gifts

Έχω την εντύπωση πως ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες ονομαστικές εορτές. Συμφωνείς; Γιορτάζει η Νίκη και η Νικολέτα, η Βαρβάρα, η Άννα και η Σπυριδούλα με αποκορύφωμα την παραμονή, ανήμερα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, που γιορτάζει η Ευγενία, η Χριστίνα και η Χρύσα και η Εμμανουέλα, αντίστοιχα. 

Δεν μπορεί… Θα έχεις κι εσύ στον περίγυρό σου μια γυναίκα με κάποιο από αυτά τα ονόματα. Μπορεί να είναι η κολλητή σου, η αδελφή σου ή η ξαδέρφη σου. Μπορεί να είναι και η μαμά σου ή η κόρη σου. Και σίγουρα αφού κατέχει μια σημαντική θέση στην καρδιά σου αξίζει και ένα όμορφο δώρο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα σκέφτηκα να σε βοηθήσω να διαλέξεις ένα beauty item, που θα ενθουσιάσει την αγαπημένη σου εορτάζουσα και θα της φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Ναι, φυσικά και τα προϊόντα που έχω συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery έχουν να κάνουν με την ομορφιά. Γιατί αυτές τις μέρες όλες έχουμε ανάγκη -με τον δικό της τρόπο η κάθε μία- να νιώσουμε όμορφες.

Σκέψου, λοιπόν… Η δική σου αγαπημένη εορτάζουσα τι αγαπά; Είναι fan του skincare ή λατρεύει το μακιγιάζ; Έχει εμμονή με τη φροντίδα των μαλλιών της ή της αρέσει να δοκιμάζει αρώματα και να «χάνεται» στις μυρωδιές τους; Όποια κι αν είναι η αδυναμία της, σου λέω με βεβαιότητα πως στην παρακάτω λίστα θα βρεις ακριβώς -μα ακριβώς- το beauty gift που θα την κάνει να χαμογελάσει πλατιά αυτά τα Χριστούγεννα. Μην αργείς άλλο! Κάνε την παραγγελία σου online ή τηλεφωνικώς και με το click away θα έχεις πολύ σύντομα στα χέρια σου το ιδανικό δώρο για τη δική σου, αγαπημένη γυναίκα, που γιορτάζει!

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends που θα μας απασχολήσουν το 2021


Πηγή