Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η καλύτερη σειρά περιποίησης για τα βαμμένα σου μαλλιά!

Το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT έχει εμπνευστεί από κομμωτές, καλλιτέχνες και ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες. Κοινός τους στόχος ήταν να δημιουργήσουν μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, αληθινή για εκείνους που να ταιριάζει στις πεποιθήσεις τους. Κάτι αυθεντικό, φυσικό, απλό και δημιουργημένο με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Όλοι τους είχαν ελαφρώς διαφορετικές ιδέες, αλλά με κοινό παρονομαστή την φιλοσοφία τους για την αυθεντικότητα, ένωσαν τις ξεχωριστές τους εμπειρίες, ιδέες και πεποιθήσεις για να γεννηθεί το AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT. Εμείς, έχοντας δοκιμάσει επιλεγμένα προϊόντα από όλες τις σειρές έχουμε ήδη λατρέψει αυτό το Brand αλλά μία σειρά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας: Η AUTHENTIC BEAUTY GLOW για βαμμένα μαλλιά.

Έχει ένα εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα με βάση το συνδυασμό πλούσιων, φωτεινών, πικάντικων, αποξηραμένων φρούτων, όπως νότες από χουρμά και άνθη κανέλας και αποτελείται από 4 λαχταριστά προϊόντα!

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW CLEANSER
Ένα καθαριστικό γαλάκτωμα που ενυδατώνει και σφραγίζει την τρίχα για να προστατεύσει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW CONDITIONER
Ένα conditioner που ενυδατώνει και προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά και χαρίζει απαλό και λαμπερό τελείωμα.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW MASK
Μια εντατική θεραπεία η οποία θρέφει τα μαλλιά από την ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW ESSENCE
Σταγόνες διαθέσιμες αποκλειστικά στα κομμωτήρια – με έλαιο από σπόρους Crambe Abyssinica και Dicaprylyl Carbonate – που ενισχύουν το αποτέλεσμα περιποίησης και λάμψης της θεραπείας.

Θα τα βρεις στα κομμωτήρια


Πηγή