Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα φρύδια, σύμφωνα με το Pinterest

Το 2020 φεύγει σιγά-σιγά, το 2021 έρχεται. Και μαζί με αυτό καταφθάνουν καθημερινά όλο και περισσότερες τάσεις που αφορούν την ομορφιά μας. Το πρωί σού μιλήσαμε για το μεγαλύτερο beauty trend του νέου έτους, το skinimalism, που προωθεί τη φυσική ομορφιά και το glowing skin.

Σειρά έχουν τώρα τα φρύδια που θα μας απασχολήσουν το 2021. Σου έχω νέα, λοιπόν. Η μεγαλύτερη τάση που φαίνεται να κυριαρχεί στα φρύδια το έτος που έρχεται δεν είναι αυτή που περίμενες. Δεν είναι τα πλούσια, «γεμάτα» φρύδια που ήταν μεγάλη τάση τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τις αναζητήσεις του Pinterest, θα είναι huge trend τα… σβησμένα (aka bleached) φρύδια. Για να καταλάβεις τι εννοούμε, οι χρήστες στο Pinterest πληκτρολογούσαν τελευταία όλο και περισσότερο τις λέξεις «bleached eyebrows» με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί αύξηση 160% στις αναζητήσεις.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη τάση δεν είναι νέα, αλλά έρχεται από το παρελθόν. Συγκεκριμένα, στο runway του Οίκου Alexander Wang το 2018, τα περισσότερα μοντέλα- 42 για την ακρίβεια- περπάτησαν έχοντας bleached eyebrows. Η Katy Perry, τον Φεβρουάριο του 2019, πόζαρε με σβησμένα φρύδια στο εξώφυλλο του Paper Magazine, ενώ η Hailey Bieber και η Victoria Pedretti επέλεξαν για τα φρύδια τους αυτό το trend πολύ πρόσφατα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Cheng (@emilychengmakeup)

Ό,τι κι αν κάνουν, όμως, οι Hollywood stars, όσο μεγάλη τάση κι αν είναι τα σβησμένα φρύδια, θέλει προσοχή! Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να δοκιμάσεις να τα πετύχεις μόνη σου, αν σου αρέσουν. Είναι δύσκολο και μπορεί να… καταλήξεις να κλαις με το αποτέλεσμα. Αν θέλεις τόσο πολύ να υιοθετήσεις αυτό το trend, μόνο η brow artist σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει, να σου πει αν σου ταιριάζει και τελικά να στο δημιουργήσει. Κρίμα δεν είναι να χαλάσεις μόνη σου τα όμορφα φρύδια σου για μια παρόρμηση της στιγμής;

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο beauty trend που θα ορίσει το 2021




Πηγή