Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η πιο παράξενη τάση στα φρύδια που έχουμε δει τελευταία

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε και μία νέα, beauty τάση έχει γίνει ήδη viral- που άλλου- στο Instagram! Όλα ξεκίνησαν όταν η makeup artist από τη Φινλανδία, Stella Sironen, αποφάσισε να δημοσιεύσει για πλάκα μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έχοντας «feather brows» (ελληνιστί φρύδια σαν πούπουλα) ενθαρρύνοντας τους followers της να αντιγράψουν τη συγκεκριμνένη τάση.

Έτσι κι έγινε!

 

A post shared by Stella Sironen (@stella.s.makeup) on Apr 8, 2017 at 10:46am PDT

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις για την εν λόγω τάση είναι πως για να δημιουργηθεί απαιτείται κόλλα stick, η οποία απλώνεται κατευθείαν πάνω στην επιδερμίδα και πιο συγκεκριμένα στα φρύδια προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το φτερωτό-πουπουλένιο αποτέλεσμα στα φρύδια!

 

 

A post shared by Stella Sironen (@stella.s.makeup) on Apr 10, 2017 at 10:44am PDT

 

A post shared by K E L S E E • M A R I E (@kelseemarie) on Apr 10, 2017 at 10:37pm PDT

Η makeup artist βέβαια, φρόντισε να διευκρινίσει ότι στην πραγματικότητα ο σκοπός της αρχικής δημοσίευσής της ήταν απλά να κάνει πλάκα αλλά οι Instagrammers μάλλον το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερο ζήλο. Εκτός από την αισθητική πλευρά του πράγματος (aka το γεγονός οτι τα φρύδια δεν μοιάζουν πλέον με φρύδια), το να βάζεις κόλλα στο πρόσωπό σου ακούγεται ίσως ένα από τα μεγαλύτερα #NOT!


Πηγή