Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η Hailey Bieber τον χειμώνα

Η Hailey Bieber έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο απόλυτο #beautyicon. Εκτός από τα υπέροχα μαλλιά της, τα οποία δε διστάζει να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το supermodel διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα, υγιή και λαμπερά πρόσωπα. Πραγματικά, κοιτάζοντας μερικές φωτογραφίες της αμέσως εντυπωσιάζεσαι από το πόσο φροντισμένη επιδερμίδα έχει.

Και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι μόνο αποτέλεσμα DNA. Η Hailey περιποιείται εντατικά το δέρμα της και ακολουθεί μια skincare routine, που της χαρίζει μια υγιή εικόνα. Ειδικά τον χειμώνα, που ο κρύος καιρός και ο αέρας αφυδατώνουν την επιδερμίδα, η σύζυγος του Justin Bieber βάζει τα δυνατά της και χρησιμοποιεί skincare συστατικά, τα οποία τονώνουν και ενυδατώνουν βαθιά το δέρμα.

Αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά; Ευτυχώς για εμάς τις skincare lovers, η Hailey αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από το Instagram της τα βήματα που ακολουθεί καθημερινά για να έχει όμορφο δέρμα, αλλά και τα συστατικά που λατρεύει. Πρώτο βήμα είναι να κάνει μία ενυδατική μάσκα προσώπου, που ακολουθείται από eye patches, τα οποία αφήνει στο δέρμα της για δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια- και αυτό είναι το «κλειδί» της υπόθεσης-, η Hailey Bieber απλώνει στο πρόσωπό της ένα serum με πεπτίδια και ένα serum με νιασιναμίδη. Πρόκειται για δύο συστατικά «δυναμίτες» για το δέρμα! Τα πεπτίδια είναι, στην ουσία, ένα αμινοξύ που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και άρα κάνει πιο σφριγηλή και νεανική την επιδερμίδα. Με τη σειρά της, η νιασιναμίδη είναι ένα ισχυρό συστατικό, το οποίο υποστηρίζει τον επιδερμικό φραγμό, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής ελαίων στο δέρμα. Τέλος, η Bieber βάζει μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με SPF, γιατί- ακόμα και τον χειμώνα- θέλει να προστατεύεται από τις ακτίνες του ήλιου.

Τι κάνει, εν ολίγοις, η χειμερινή skincare routine της Hailey Bieber; Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενώ παράλληλα διατηρεί σε ισορροπία τον δερματικό φραγμό και της χαρίζει το απόλυτο glowing skin. Πραγματικά… τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα για να νιώθει όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Χρειάζεσαι επειγόντως ένα scrub σώματος με άρωμα… λεμόνι


Πηγή