Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτή είναι η skincare εμμονή της Eva Mendes

Είναι μια από τις πιο καλές ηθοποιούς και μία από τις πιο όμορφες και θελκτικές γυναίκες του Hollywood. Η Eva Mendes έχει βρει τον τρόπο εδώ και χρόνια να εντυπωσιάζει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ανυπέρβλητη ομορφιά της. Ειδικά με την ομορφιά της.

Το πρόσωπό της είναι υπέροχο και η επιδερμίδα της απλά αλαβάστρινη. Δεν είναι τυχαίο, όμως, αυτό. Σίγουρα έχει πολύ καλά γονίδια. Ναι! Φροντίζει, ωστόσο, και η ίδια το δέρμα της κάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα θεραπείες ομορφιάς για να παραμένει νέα και λαμπερή. Πολλές από αυτές τις έχει μοιραστεί και με τους followers της στο Instagram.

Η skincare εμμονή της, πάντως, είναι μία και μοναδική και ακούει στο όνομα… λεμφικό μασάζ. Η Eva Mendes λατρεύει να κάνει μασάζ στο δέρμα της με beauty tools, όπως τα facial και jade rollers, μιας και πιστεύει πως η διαδικασία αυτή έχει τεράστια οφέλη στην επιδερμίδα της. Να, δες παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη διαδικασία- εκτός από άκρως χαλαρωτική- είναι και πολύ ευεργετική για το δέρμα. Θα σου εξηγήσουμε… Το λεμφικό μασάζ, ή αλλιώς drainage, είναι το μασάζ που βοηθά το υγρό της λέμφου να κινηθεί ομαλά μέσα στο λεμφικό σύστημα και έτσι ενεργοποιεί την επιδερμίδα να αποβάλλει τις τοξίνες. Παράλληλα, μεταφέρει στην επιφάνειά της θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Τα αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ είναι άμεσα ορατά, από την πρώτη κιόλας φορά στην επιδερμίδα. Είναι, δηλαδή, σαν να γίνεται ένα σύντομο face lift στο πρόσωπο. Αν γίνει, δε, και με beauty tools τα αποτελέσματα είναι ακόμα πιο ορατά.

Η επιδερμίδα αποτοξινώνεται, τα πρηξίματα υποχωρούν και το δέρμα αποκτά αμέσως υγιή όψη και λάμψη.  Αν, μάλιστα, θέλεις να κάνεις ακόμα πιο αποτελεσματικό το drainage σου, πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, άπλωσε έναν ορό ή μια αντιγηραντική/ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο. Τα συστατικά τους θα μπορέσουν να απορροφηθούν στο έπακρο και το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου θα είναι θεαματικό. Α! Ρίξε και μια ματιά στην παρακάτω gallery. Έχουμε βρει τα πιο ωραία beauty εργαλεία, που μπορείς να προμηθευτείς για να κάνεις σωστό λεμφικό μασάζ!

Διάβασε ακόμα: Το νέο κούρεμα της Kaia Gerber συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις του 2021




Πηγή