Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτή η μάσκα ομορφιάς έχει γίνει viral στο TikTok για πολύ συγκεκριμένο λόγο

Μάσκες, μάσκες, μάσκες… Αυτή είναι η beauty καθημερινότητά μας από πέρσι τον Μάρτιο που μπήκαμε σε καθεστώς lockdown και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Και πόσες μάσκες ομορφιάς δεν έχουμε κάνει για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας, αλλά και για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας!

Ρωτήσαμε τις κολλητές μας ποιες χρησιμοποιούν, ψάξαμε τις προτάσεις των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, είδαμε τις διαφημίσεις και βρήκαμε τις μάσκες προσώπου, που ικανοποιούν τις ανάγκες του δέρματός μας. Κι εσύ κάπως έτσι δεν αποφάσιζες ποια μάσκα θα βάλεις στο ηλεκτρονικό καλάθι σου;

Ε, τώρα έρχεται το TikTok να σε… συμβουλεύσει και να σου προτείνει την καλύτερη μάσκα ομορφιάς όλων των εποχών. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως τον τελευταίο καιρό μια συγκεκριμένη μάσκα προσώπου έχει γίνει viral στο TikTok μιας και σχεδόν καθημερινά βλέπουμε όλο και περισσότερες TikTokers να τη φορούν και να την προτείνουν.

«Απλά δοκιμάστε τη. Είναι πολύ καλύτερη από όσο είχα φανταστεί», έχει γράψει μια χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μία άλλη έχει σχολιάσει: «Αυτό είναι το θαύμα, που τόσο καιρό ζητούσε το δέρμα μου». Τι κάνει, όμως, αυτή η μάσκα και έχει τρελάνει τις TikTokers; Αντλεί τις συσσωρευμένες τοξίνες από τους φραγμένους πόρους συσφίγγοντάς τους, καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί το θαμπό και κουρασμένο δέρμα. 

Πρόκειται, λοιπόν, για μία μάσκα εμπλουτισμένη με ροζ άργιλο, στέμφυλα και καφέ για 100% αποτοξίνωση, ενώ είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες. Για να μάθεις ποια μάσκα είναι, αρκεί να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Spring alert! 5 ανοιξιάτικα make up looks και όλα τα προϊόντα για να τα πετύχεις


Πηγή