Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτή η top-class θεραπεία θα σου χαρίσει βαθιά ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα!

Σε μεγάλο ζητούμενο για τη σύγχρονη γυναίκα τείνει να αναδειχθεί το λαμπερό και υγιές δέρμα, δηλαδή η ποιότητα του δέρματος. Η ταλαιπωρία για την επιδερμίδα, κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής, της ρύπανσης της ατμόσφαιρας και μιας σειράς άλλων παραγόντων, καταγράφεται ολοένα και πιο επιβαρυμένη. Λύσεις «επιφανειακές», πλέον, δεν καλύπτουν το δέρμα μας, που ζητά λύσεις εις βάθος, όχι μόνο για να φαίνεται ενυδατωμένο, αλλά και να είναι, πράγματι, πολύ καλά ενυδατωμένο εις βάθος. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι μία top-class θεραπεία για το αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα που συνδυάζει ιατρική γνώση και πολύτιμη εμπειρία.

Συναντήσαμε την Δρ. Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, Δερματολόγο Αφροδισιολόγο. εξειδικευμένη στις θεραπείες αντιγήρανσης και αισθητικές εφαρμογές Laser, η οποία μας μίλησε για το Restylane Skinbooster, που είναι ένα διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ με την τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας NASHA της Galderma. Πρόκειται για μία ανώδυνη μέθοδο, που εφαρμόζεται συνήθως μία φορά τον χρόνο, καθώς διατηρεί βαθιά ενυδατωμένο το δέρμα για 12 μήνες. Όπως μας λέει χαρακτηριστικά η Δρ Αλμπανοπούλου, «αν θέλουμε να αναζωογονήσουμε το θαμπό και άτονο δέρμα, να διορθώσουμε τις ατέλειές του, να μειώσουμε τις λεπτές ρυτίδες και να επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την υγρασία στην επιδερμίδα μας», τότε η θεραπεία Restylane Skinbooster, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε!

Ας δούμε αναλυτικά τις συμβουλές της Δρ Αλμπανοπούλου:

Γιατί χρειάζομαι ενυδάτωση;

Αν η επιδερμίδα μας υποφέρει από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, το άγχος αλλά και τους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, χρειαζόμαστε τα εργαλεία της Δερματολογίας για να επαναφέρουμε την χαμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Η ενυδάτωση σε βάθος δεν θα έρθει με μία premium κρέμα προσώπου ή μια απλή μεσοθεραπεία. Ευτυχώς, υπάρχει μια top-class θεραπεία για το αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα που συνδυάζει ιατρική γνώση και πολύτιμη εμπειρία με πάνω από 5,5 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως: Το Restylane Skinbooster!

Τι θα μου προσφέρει το Restylane Skinbooster; Ποια είναι τα αποτελέσματά του;

Το Restylane Skinbooster εφαρμόζεται με την μέθοδο της μεσοθεραπείας, αλλά τοποθετείται βαθιά στο δέρμα αντί να τοποθετείται επιδερμικά, ώστε να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα. Η τεχνολογία του το βοηθά να απορροφά αρκετό νερό στο επίπεδο έγχυσης και να το διατηρεί για έως και 12 ολόκληρους μήνες. Η διαφορά μεταξύ του Restylane Skinbooster και του συνηθισμένου υαλουρονικού οξέος είναι ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν επιπλέον όγκο, αλλά για να συμπληρώνουν την αποθήκευση υαλουρονικού οξέος του δέρματος, να ενυδατώνουν από μέσα προς τα έξω και να βελτιστοποιούν την ποιότητα και την αφθονία των εξωκυτταρικών ουσιών!

Έτσι, δημιουργείται ένα ιδανικό μικροπεριβάλλον για τα κύτταρα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνουν την απώλεια υγρασίας από το ίδιο το δέρμα και βοηθούν στη διατήρησή της. Το αποτέλεσμα είναι ενυδάτωση πραγματικά σε βάθος, αποθήκες υγρασίας, κι όχι μόνο. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα ανακτά τη λάμψη του άμεσα και αποκαθίσταται η σφριγηλότητα που θαυμάζουμε στο νεανικό δέρμα. Το Restylane Skinbooster έχει ωφελήσει περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα της επιδερμίδας τους, δίνοντας μια φυσική και φρέσκια νεανική όψη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με τη μεσοθεραπεία, η διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας είναι μεγαλύτερη, και σε πολλές περιπτώσεις, αρκεί μόνο μία θεραπεία ανά έτος.

etosss

Πονάει;

H θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορεί να γίνει και με τη χρήση ειδικής πένας (peninjector) που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή – για αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως στην κογχική κοιλότητα, αντιμετωπίζοντας έτσι δραστικά τους μαύρους κύκλους ή στην περιστοματική περιοχή εξαλείφοντας τις ρυτίδες του καπνιστή. Συνίσταται πριν την θεραπεία, αναισθητική κρέμα για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά.

Η εμπειρία μου πάνω στη θεραπεία αυτή και η σωστή επιλογή των περιοχών και της ποσότητας έγχυσης του Restylane Skinbooster, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος.

Κάθε πότε πρέπει να το κάνω;

Μία φορά τον χρόνο συνήθως. Υπάρχουν φορές που μια επιδερμίδα είναι πολύ αφυδατωμένη, έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και την ρύπανση, είναι θαμπή… και σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε διαφορετικό πρωτόκολλο θεραπείας, που σημαίνει κάθε 6 ή κάθε 4 μήνες. Κάθε περιστατικά οφείλουμε να το αξιολογούμε εξατομικευμένα.

Πόσο διαρκεί;

Όπως είπαμε, η τεχνολογία του Restylane Skinbooster είναι να απορροφά αρκετό στο επίπεδο έγχυσης και να το διατηρεί για έως και 12 ολόκληρους μήνες. Σε λεπτά και αφυδατωμένα δέρματα, συστήνω την εφαρμογή κάθε 4 ή 6 μήνες ούτως ώστε να δίνουμε αναλογικά το σωστό boost στην επιδερμίδα.

Για ποιους είναι;

Με δύο λόγια, αν θέλουμε να αναζωογονήσουμε το θαμπό και άτονο δέρμα, να διορθώσουμε τις ατέλειές του, να μειώσουμε τις λεπτές ρυτίδες και να επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την υγρασία στην επιδερμίδα μας, ναι, είναι για εμάς.

Μπορεί, λοιπόν, να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες. Μετά τα σαράντα για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος. Πριν τα σαράντα για βελτίωση της υφής του, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση μερικών τύπων ουλών από ακμή και για τη διόρθωση ατελειών στις επιφάνεια του δέρματος.

Το προτιμώ σίγουρα για την θεραπεία του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος και για τις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος, ένα δύσκολο σημείο που δεν διορθώνεται ούτε χειρουργικά.

Καλό είναι να θυμόμαστε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Γιατί επιλέγετε το Restylane Skinbooster;

Το Restylane Skinbooster είναι ένα από τα εργαλεία μου. Και δεν είναι μυστικό, όπως και η φιλοσοφία του ιατρείου μου SkinMedicalSecrets. Το πιστεύω γιατί αποκαθιστά αποτελεσματικά και στοχευμένα τα σημάδια του χρόνου, σε κάθε πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος, κάθε τύπος δέρματος, είναι για μένα ένας “καμβάς” όπου αν ζωγραφίσεις με επιστημονικότητα, ηθική  και τις κλινικές ιδιότητες του Restylane Skinbooster, μπορώ να αναδείξω την μοναδικότητα του κάθε ασθενή μου.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.

Η δρ Αγνή Αλμπανοπούλου, MD MsD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, είναι ειδικευμένη στις θεραπείες αντιγήρανσης και αισθητικές εφαρμογές Laser στην κλινική του Dr Sherell Aston, στη Νέα Υόρκη. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Δερματολογία και το 2000 μετεκπαιδεύτηκε στη Δερματοχειρουργική, δίπλα στον Dr Gasparotti, στην Ιταλία. Σήμερα είναι η διευθύντρια του Skin Medical Secrets, στο Κολωνάκι.

www.skinmedicalsecrets.com

Email: info@skinmedicalsecrets.com

Facebook: facebook.com/skinmedicalsecrets

Instagram: @skinmedicalsecretsofficial




Πηγή