Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτός είναι ο νέος ορός που μας έχει γίνει εμμονή και κάνει θαύματα για τις πανάδες

Οι πανάδες και η ανομοιόμορφη, θαμπή όψη της επιδερμίδας είναι κάτι που απασχολεί όλες μας. Καμία δεν θέλει σημάδια και θαμπό δέρμα και πάντα ψάχνουμε το next best thing στο skincare που θα μας χαρίσει ακριβώς αυτό. Εδώ στο queen.gr έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στα πανάδες (έχουμε πάθει και έχουμε μάθει) γι᾽αυτό τα αυτιά μας είναι πάντα ανοιχτά για τα νέα προϊόντα. Γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε άμεσα μαζί σου αυτά που μάθαμε από τη Shiseido! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η Shiseido αναγνωρίζει και γιορτάζει την διαφορετικότητα. Πέρα από μια διάφανη επιδερμίδα που παραδοσιακά επιθυμούν οι καταναλωτές στην Ιαπωνία και την Ασία γενικότερα, η Shiseido εξελίσσει τα προϊϊόντα που χαρίζουν φωτεινότητα με σκοπό να αναδείξει τη φυσική ομορφιά σε κάθε χρώμα του δέρματος. Γι’ αυτό υπάρχει άλλωστε η λατρεμένη μας σειρά White Lucent που στοχεύει σε κάθε ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος καθώς και στη μείωση της ανάπτυξης των σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

WHL SS20 Social post 5 1x1 1

Ένα νέο προϊόν έρχεται λοιπόν να προστεθεί στην οικογένεια White Lucent και είναι το ανανεωμένο Illuminating Micro-Spot Serum . Η εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, η θαμπή επιδερμίδα και ο ανομοιόμορφος τόνος, εμφανίζονται αισθητά μειωμένες σε διάστημα μόλις 1 εβδομάδας χρήσης του νέου ορού ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με τη νέα ReNeura Technology+TM αλλά και το SAKURA-Bright System.

Το νέο Illuminating Micro-Spot Serum, αποτελεί μια πολύτιμη φροντίδα για ένα πιο φωτεινό και νεανικό δέρμα. Σε περιοχές όπου υπάρχουν εμφανή σημάδια και σκούρες κηλίδες, το ανανεωμένο White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum,  επιταχύνει τα αποτελέσματα φωτεινότητας 1,5 φορές γρηγορότερα από την υπάρχουσα σύνθεση. Και το αποτέλεσμα φωτεινότητας και ομοιορφίας τόνου είανι εμφανές από τις πρώτες κιόλας μέρες χρήσης.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου γιατί τελειώνει η καραντίνα τότε το White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum πρέπει να είναι αυτό!


Πηγή