Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό ακριβώς είναι το κραγιόν που φόρεσε η Lily Collins στα BAFTA Awards

Όλες οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA ήταν υπέροχες όμως… μία είναι εκείνη που απλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε: Η εμφάνιση της Lily Collins. Όχι, δεν έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μας εξαιτίας της Givenchy τουαλέτας της αλλά εξαιτίας του υπέροχου σκούρου κραγιόν που, για ακόμα μία φορά, επέλεξε!

Είναι το τέλειο μπορντό, berry χρώμα που ταιριάζει με την λευκή της επιδερμίδα αλλά κολακεύει και τις πιο σταρένιες, μεσογειακές. Υπεύθυνη για το συγκλονιστικό μακιγιάζ της Lily (που είναι ένα από τα απόλυτα girl crushes μας) είναι η Lisa Eldridge και η Lancome και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποκάλυψε ποιο κραγιόν φόρεσε στην σταρ.

lilyjcollins 51292050 1992477437540427 5460745325701747630 n

Λέμε επιτέλους γιατί για μέρες κανείς πουθενά δεν αποκάλυπτε ποια είναι η μυστηριώδης απόχρωση και είχαμε υποθέσει πως πρόκειται για κάποιο καινούργιο χρώμα ή κραγιόν. Όχι όμως! Είναι το κλασικό αγαπημένο μας L’ Absolu Rouge στην απόχρωση Berry Noir.

Lancome L Absolu Rouge στην απόχρωση Berry Noir

Αν λοιπόν ψάχνεις το τέλειο σκούρο κραγιόν που είναι sexy χωρίς να είναι goth και πάει σε όλες, μόλις το βρήκες χάρη στη Lily, τη Lisa και τη Lancome!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή