Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτό ακριβώς είναι το φούξια κραγιόν που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η απόλυτη lipstick queen! Σε καμία άλλη δεν πηγαίνουν τόσο πολύ οι έντονες ροζ και φούξια αποχρώσεις! Σήμερα λοιπόν, η Ελένη ανέβασε ένα Post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instragram φορώντας ένα λαχταριστό, έντονο, φούξια κραγιόν και δίνοντας ραντεβού με τις followers της για την επόμενη μέρα όπου και θα δοκιμάσει ακόμα περισσότερες λαχταριστές αποχρώσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#eleni ❤️μακιγιάζ από την #lorealparisgr και πολλά ΔΩΡΑ για εσάς ! Κάντε like και κερδίστε προϊόντα μακιγιάζ ! Γιατί μας αξίζει ? #lipstick #colors #beauty #makeup #mua

A post shared by @ elenimenegaki on

Φυσικά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε ως την αυριανή ημέρα και βαλθήκαμε να βρούμε ποιο ακριβώς χρώμα φόρεσε στα χείλη της η ξανθιά παρουσιάστρια. Και το βρήκαμε! Η Ελένη φορά το L’ Oreal Paris, Rouge Signature στην απόχρωση No 114 !

Είναι το νέο κραγιόν από τη L’ Oreal Paris  που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «μελάνι» για τα χείλη! Συνδυάζει απροσδόκητα τολμηρό χρώμα και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα και η συγκεκριμένη απόχρωση που φόρεσε η Ελένη είναι ό, τι πιο κοριτσίστικο αλλά και sexy, ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή