Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το απόλυτο μυστικό της Hailey Bieber για λαμπερή επιδερμίδα

Το πόσο θαυμάζουμε και αγαπάμε τη Hailey Bieber εδώ στο Queen.gr νομίζω πως το έχεις καταλάβει. Η φρεσκάδα που αποπνέει, οι κομψές αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της και στα μαλλιά της, αλλά και οι δοκιμές σε διαφορετικά και super fresh eye looks είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που θέλουμε συχνά να μιλάμε για αυτήν.

Με λίγα λόγια, το supermodel έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο απόλυτο beauty icon και μας έχει κάνει πολλές φορές να ζηλέψουμε τα beauty looks της, αλλά και την άκρως λαμπερή επιδερμίδα της. Ναι, ακόμα και με την πρώτη ματιά μπορείς να παρατηρήσεις ότι η Hailey έχει αψεγάδιαστη, πεντακάθαρη και χωρίς σημάδια επιδερμίδα. Και αμέσως αναρωτιέσαι: μα πώς;

Το μυστικό της είναι πολύ απλό και ίσως να το έχεις δοκιμάσει κι εσύ. Αν όχι ακόμα, τώρα ήρθε η στιγμή. Η Hailey Bieber αποκάλυψε πρόσφατα ότι το απόλυτο μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα, το οποίο υιοθέτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είναι το double cleansing. Πρόκειται για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας μέσα από δύο βήματα.

Στην ουσία, αυτό που κάνει η Hailey είναι να απομακρύνει το μακιγιάζ μαζί με τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τη λιπαρότητα που έχει εκκρίνει όλη την ημέρα η επιδερμίδα ακολουθώντας δύο βήματα. Πρώτον, για να αφαιρέσει το μακιγιάζ χρησιμοποιεί ένα oil-based καθαριστικό προϊόν και σε δεύτερη φάση ξαναπλένει το πρόσωπό της με ένα απαλό καθαριστικό με βάση το νερό, το οποίο απομακρύνει τον ιδρώτα, τη λιπαρότητα και κάθε υπόλειμμα ρύπου που έχει παραμείνει σε αυτήν. «Το μοναδικό πράγμα που άρχισα να κάνω στην καραντίνα και άλλαξε εντελώς την επιδερμίδα μου ήταν το double cleansing. Βοήθησε πραγματικά την επιδερμίδα μου να είναι πεντακάθαρη, ειδικά τώρα που είμαι αναγκασμένη να φοράω συνέχεια μάσκα», έχει δηλώσει η Hailey Bieber.

Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Αυτές οι 7 τροφές μπορούν να επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση


Πηγή