Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το απόλυτο concealer trick για το καλοκαίρι

Με τον καιρό να έχει ζεστάνει τρομακτικά, το τελευταίο που θέλουμε ειναι στρώσεις επί στρώσεων από προϊόντα στο πρόσωπό μας. Δεν επιτρέπεται μάλιστα αφού η μάσκα έχει αλλάξει τα δεδομένα σητν περιποίηση και το μακιγιάζ μας. Και μάσκα όμως να μην χρειαζόταν να φορέσουμε, το καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά πολλά στο δέρμα μας. Το μόνο που ανεχόμαστε είναι το κονσίλερ που και αυτό, πολλές φορές μας πέφτει βαρύ. 

Δεν χρειάζεται όμως! Μπορείς να κάνεις το κονσίλερ σου σούπερ ελαφρύ και παράλληλα να φροντίσεις το δέρμα σου αλλά και να το προστατεύσεις από τη ζέστη και την αφυδάτωση. Πως; Κάνοντας ένα τέλειο… mix! Όχι, δεν θα κάνεις μείξη κάποιων μαγικών συστατικών, απλά θα αραιώσεις λίγο το κονσίλερ σου με κρέμα ματιών! 

Αραιώνοντας το κονσίλερ με μία κρέμα ματιών, αυτόματα το κάνεις πιο ελαφρύ και ενυδατικό χωρίς όμως να αφαιρείς την καλυπτικότητά του. Έτσι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μάλιστα και σε όλο το πρόσωπο αφού στην ουσία θα έχεις φτιάξει τη δική σου κρέμα ΒΒ. Πρόσεχε όμως! Δεν μπορείς να αναμείξεις όλα τα κονσίλερ με όλες τις κρέμες ματιών. 

Οι συστάσεις τος θα πρέπει να είναι υδαρές γιατί μόνο έτσι θα ομογενοποιηθούν τα προϊόντα και οι υφές τους θα μετατραπούν σε μία. Αν προσπαθήσεις να αναμείξεις ένα πηχτό κονσίλερ με κρέμα ματιών το αποτέλεσμα δεν θα σε ενθουσιάσει. Για να σε βοηθήσουμε όμως περισσότερο συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας κονσίλερ με τς κρέμες που συνδυάζονται τέλεια μαζί τους για να κάνεις το δικό σου συνδυασμό! Για δες… 

Διάβασε ακόμα: Δες τα 15 πιο… ΡΟΖ προϊόντα που μπορείς να βάλεις στο νεσεσέρ και το μπουντουάρ σου 


Πηγή