Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το γαντάκι που χρησιμοποιεί ο makeup artist της Kim Kardashian για το ντεμακιγιάζ της

Στα studios του Hollywood, είναι πλέον μια καθιερωμένη beauty routine για το ντεμακιγιάζ. Ο διάσημος makeup artist Mario Dedivanovic, personal MUA της Kim Kardashian, το επιλέγει για να αφαιρέσει το μακιγιάζ της Kim. Το GLOV αποτελεί τη Νο 1 επιλογή για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου πολλών celebrities γιατί είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικολογικός τρόπος ντεμακιγιάζ.

Το GLOV αφαιρεί ακόμα και τα long lasting προϊόντα μακιγιάζ, χωρίς να αφήνει το παραμικρό κατάλοιπο στην επιδερμίδα, και όλα αυτά… μόνο με νερό.

H Monica Zochowska συνιδρύτρια της GLOV με τον MUA Mario Dedivanovic την Kim Kardashian

Βραβευμένο για την καινοτομία του, αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδερμίδα μόνο με τη φυσική καθαριστική δύναμη του νερού, χωρίς να χρησιμοποιήσεΙς κανένα άλλο προϊόν και χωρίς να ταλαιπωρείς το δέρμα σου με χημικά που περιέχονται στα κοινά προϊόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού.

Το μυστικό του GLOV είναι η πατενταρισμένη μικροΐνα του, σε σχήμα αστερίσκου που «ανοίγει» με την κίνηση πάνω στο δέρμα. Αυτές οι πολύ λεπτές μικροΐνες του – 30 φορές πιο λεπτές από το βαμβάκι και 100 φορές πιο λεπτές από την ανθρώπινη τρίχα – τραβούν σαν μαγνήτης και απομακρύνουν εύκολα από την επιδερμίδα σας ακόμη και το πιο ανθεκτικό και αδιάβροχο μακιγιάζ, τη σκόνη, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, διατηρώντας ανεπηρέαστο το φυσικό υδρολιπιδικό του στρώμα της επιδερμίδας σου.

glov press release 12 2018

Το GLOV είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και δεν προκαλεί ερεθισμούς ή αλλεργίες.  Η χρήση του είναι απίστευτα απλή: απλά βρέξτε το με νερό και χρησιμοποιήστε το. Αφαίρεσε το μακιγιάζ, καθάρισε εύκολα το πρόσωπό σου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Το GLOV είναι ένα βραβευμένο beauty product σε περισσότερες από 30 χώρες, το οποίο διατίθεται σε μεγάλα beauty stores του εξωτερικού όπως το Debenhams, Monoprix κ.α.

Στη σειρά του GLOV θα βρείς προϊόντα για ντεμακιγιάζ, καθαρισμό προσώπου & σώματος και περιποίησης των μαλλιών. Επίσης τα GLOV Expert για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες ή λιπαρά δέρματα, τα GLOV kids για  να καθαρίζετε με ασφάλεια την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών και την μοναδική GLOV Hair Wrap που απορροφά την υγρασία από τα μαλλιά μετά το λούσιμο, χωρίς τρίψιμο & φθορές και μειώνει το χρόνο του styling με το πιστολάκι!

Φέτος στις γιορτές  η GLOV έχει ετοιμάσει μοναδικά GLOV sets που περιέχουν εκτός από το γάντι GLOV και μοναδικά δώρα σε υπέροχες εορταστικές συσκευασίες και οικονομικές τιμές. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στο http://www.glov.gr και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής.

Have a GLOV-ely Christmas!!!!


Πηγή