Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το κονσίλερ που χρησιμοποιούν οι Meghan Markle, Victoria Beckham και Kaia Gerber

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που είναι best sellers εδώ και πολλά, ΠΟΛΛΑ χρόνια. Είναι εκείνα τα προϊόντα που κάνουν πραγματικά αυτό που υπόσχονται και ταιριάζουν σε όλες. Η λίστα με τα αγαπημένα μας περιλαμβάνει πολλά και είναι ακριβώς τα ίδια που έχουν στη λίστα τους και οι celebrities που αγαπάμε. Αυτή είναι η «μαγεία» των cult προϊόντων, τα αγαπούν εξίσου οι star αλλά και τα απλά κορίτσια.

Πάρε για παράδειγμα το νερό ντεμακιγιάζ Sensibio της Bioderma. Είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ, σε όλα τα backstage και το λατρεύουν εξίσου τα απλά κορίτσια, οι επαγγελματίες και οι μεγαλύτερες celebrities. Πως γίνεται όμως ένα προϊόν όπως το κονσίλερ να ταιριάζει σε όλες και να το αγαπούν όλοι οι makeup artists; Κι όμως γίνεται όταν μπορεί να προσφέρει κάλυψη, φωτεινότητα και τέλειο αποτέλεσμα σε όλες!

Ποιο είναι λοιπόν το κονσίλερ που λατρεύουν οι Meghan Markle, Victoria Beckham και Kaia Gerber; Σου τα λέμε όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery και σου λέμε όλα τα τέλεια tips που το συνοδεύουν!

Διάβασε ακόμα: 10 eyeliner hacks για τέλεια γραμμή κάθε φορά! (video)

 


Πηγή