Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ

Ο Hung Vanngo είναι ένας από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους make up artists, που βρίσκεται πίσω από το μακιγιάζ πολλών celebrities, όπως η Jennifer Lopez, η Jennifer Lawrence, η Julianne Moore, η Katy Perry, η Selena Gomez και η Cindy Crawford. Καταλαβαίνεις, με λίγα λόγια, ότι δεν τον εμπιστεύονται όποιες και όποιες, αλλά τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

Εκτός από αυτό, όμως, ο Vanngo είναι και ένας πολύ ενεργός χρήστης του Instagram και του Youtube, όπου και μοιράζεται πολλές φορές μυστικά και tricks μακιγιάζ με τους ακολούθους του. Πρόσφατα, λοιπόν, αποκάλυψε ένα λάθος που οι περισσότερες γυναίκες κάνουμε όταν θέλουμε να καλύψουμε ένα σπυράκι, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται εντονότερα.

Σύμφωνα με τον Hung Vanngo, όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε το ίδιο concealer και για τους μαύρους κύκλους και για τα σπυράκια. Αυτό είναι λάθος και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι είπε ο make up artist. «Το κονσίλερ για την περιοχή των ματιών πρέπει να είναι σε έναν ή δυο τόνους πιο ανοιχτούς από το χρώμα της επιδερμίδας. Στα σπυράκια, όμως, πρέπει να βάζουμε κονσίλερ στο ίδιο χρώμα με το foundation. Διαφορετικά, το σπυράκι θα φαίνεται ακόμα πιο έντονα». Αλήθεια, εσύ το έχεις ξανακούσει αυτό;

Εγώ, πάντως, ενθουσιάστηκα με το μυστικό του Hung Vanngo και σίγουρα θα το δοκιμάσω μόλις εντοπίσω κάποιο σπυράκι στο δέρμα μου. Αν κι εσύ εμφανίζεις συχνά-πυκνά σπυράκια, καλό είναι να προμηθευτείς ένα δεύτερο κονσίλερ, που θα καλύπτει ολόσωστα το «πρόβλημα». Αν, από την άλλη, τα σπυράκια είναι άγνωστη για εσένα λέξη (πόσο τυχερή!), μείνε με το κονσίλερ που ήδη έχεις!

Διάβασε ακόμα: 3 hair color trends που θα μας απασχολήσουν το 2021


Πηγή