Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το μυστικό για να σχηματίσεις τέλεια τα φρύδια σου!

Το κεφάλαιο φρύδια είναι μία σημαντική και –συχνά- πονεμένη υπόθεση για πολλές. Ο σχηματισμός σε δυσκολεύει, δεν βρίσκεις το χρώμα σου, δεν ξέρεις πόσο πρέπει να τα γεμίσεις… Η «συνταγή» για τα ατέλεια φρύδια περιλαμβάνει αρκετά «συστατικά» όμως δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Ένα μόνο βήμα σε χωρίζει από τα τέλεια φρύδια που επιθυμείς και εδώ θα μάθεις τα πάντα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Έχεις βρει τη σωστή απόχρωση; Η απόχρωση είναι ακόμα πιο σημαντική και από το σχήμα καθώς μπορεί να σε αγριέψει αν είναι πολύ σκούρα ή να σε κάνει να δείχνεις περίεργη αν είναι σε λάθος τόνο. Ποιο είναι λοιπόν το τέλειο χρώμα για εσένα; Δεν θέλω να ανησυχείς, απλά ρίξε μία ματιά στον παρακάτω πίνακα που φτιάξαμε για εσένα.

Copy of budgetbeauty

Ξεκίνα προσδιορίζοντας  τι τόνο απόχρωσης χρειάζεσαι δηλαδή αν πρέπει να πάρεις μία ψυχρή ή μία θερμή απόχρωση. Για να το καταλάβεις απλά κοίτα τις φλέβες των χεριών σου. Αν φαίνονται πράσινες τότε έχεις θερμή επιδερμίδα ενώ αν φαίνονται γαλάζιες όχι, δεν είσαι πριγκίπισσα, απλά έχεις ψυχρή επιδερμίδα.

Puglisi ham F15 010

Τα φρύδια ωστόσο δεν έχουν ένα μόνο χρώμα! Τα φρύδια, όπως και τα μαλλιά μας έχουν διαφορετικές (αν και κοντινές αποχρώσεις) και γι’ αυτό όταν τα βάφεις μπορεί να δείχνουν ψεύτικα. Η λύση δεν είναι να συνδυάσεις τις αποχρώσεις αλλά τις υφές των προϊόντων! Χρησιμοποίησε ένα μολύβι για να δώσεις σχήμα, μία πούδρα για να γεμίσεις και τέλος, μία μάσκαρα για να σταθεροποιήσεις.

Koche ham S19 007

Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφορετικές υφές θα δημιουργήσουν πιο πολλές και σαφώς πιο φυσικές αποχρώσεις. Και μη φοβάσαι, δεν θα σου κοστίσει μία περιουσία αλλά είναι μία επένδυση που αξίζει και το τελευταίο cent.

Διάβασε ακόμα: Οι beauty εμφανίσεις στο πάρτι του Vanity Fair ήταν σαφώς καλύτερες από εκείνες των Όσκαρ


Πηγή