Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το μυστικό μακιγιάζ της Beyoncé για εντυπωσιακό βλέμμα

Η Beyoncé είναι μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα αυτού του πλανήτη, η οποία συνδυάζει ταλέντο και ομορφιά. Και, φυσικά, εμείς εδώ πέρα θα εστιάσουμε στο beauty κομμάτι της αγαπημένης τραγουδίστριας, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά πρόσωπα ανάμεσα σε πολλές Hollywood stars.

Η Beyoncé έχει υπέροχα μήλα και χείλη, όμως το πιο eye catching χαρακτηριστικό σημείο πάνω στο πρόσωπό της είναι τα μάτια. Διαθέτει μεγάλα, αμυγδαλωτά και εκφραστικά μάτια, τα οποία φροντίζει να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο με το μακιγιάζ της. Θέλεις να μάθεις τι ακριβώς κάνει;

Ο προσωπικός της make up artist, Sir John, αποκάλυψε πρόσφατα μέσω Instagram πως η διάσημη τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ την αγαπημένη της μάσκαρα. Τι έχει, όμως, αυτή η μάσκαρα, που την κάνει ξεχωριστή; Διαθέτει το απόλυτο βουρτσάκι. Ένα βουρτσάκι με διπλού μήκους τριχάκια, που χαρίζει στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό όγκο διατηρώντας παράλληλα μια ανάλαφρη αίσθηση. Τα κοντά τριχάκια αγκαλιάζουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα τους, ενώ τα μακριά γεμίζουν τις βλεφαρίδες με έντονο μαύρο χρώμα για βλέμμα που μαγνητίζει.

Κι αν αναρωτιέσαι ποια ακριβώς είναι αυτή η μάσκαρα, εμείς τη βρήκαμε και σου την αποκαλύπτουμε στην παρακάτω  gallery μαζί με μερικές ακόμη, που είναι εξίσου οικονομικές και προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα. Γιατί εδώ που τα λέμε, τι θέλουμε εμείς οι γυναίκες; Να μας κοιτούν στα μάτια… Κι όταν αυτά τα μάτια είναι πιο εντυπωσιακά και εκφραστικά, όλα γίνονται πιο όμορφα.

Διάβασε ακόμα: 11+1 body lotion αρωμάτων για να φοράς στο σπίτι και να μυρίζεις υπέροχα


Πηγή