Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το μυστικό της Gwyneth Paltrow για νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα

Ο κόσμος του Hollywood είναι αρκετά καταπιεστικός στο κομμάτι που αφορά την ομορφιά και τη διατήρηση της νεότητας των γυναικών. Και το λέμε αυτό, διότι έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές stars να ομολογούν πως δέχονται πιέσεις από τον χώρο τους να προχωρήσουν σε ενέσιμες θεραπείες (η Drew Barrymore και η Emilia Clarke το ομολόγησαν πρόσφατα), για να μην έχουν ρυτίδες.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι celebrities που με τη θέλησή τους κάνουν κατά καιρούς botox ή fillers, μιας και έτσι νιώθουν να «αντιστέκονται» στο φυσιολογικό γήρας του χρόνου. Μία από αυτές είναι και η Gwyneth Paltrow, η οποία αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο της αντιρυτιδικής ενέσιμης θεραπείας Xeomin.

«Κάνοντας ενέσιμες θεραπείες, είναι σαν να παραδέχεσαι την ευαισθησία σου σε κάτι. Και νομίζω ότι πολλές φορές η ειλικρίνεια αυτή μεταφράζεται σε αδυναμία. Μου φαίνεται πως δημιουργείται ένα στίγμα απέναντι σε οτιδήποτε ενέσιμο», δήλωσε πρόσφατα η 48χρονη ηθοποιός-επιχειρηματίας στο Harper’s Bazaar.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Paltrow παραδέχθηκε πως οι ενέσιμες θεραπείες όχι μόνο παρατείνουν τη νεότητά της, αλλά… τη βοηθούν να δείχνει και λιγότερο τσαντισμένη. Βέβαια, δεν ήταν όλα ρόδινα με όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. Κι αυτό το λέμε, διότι η Gwyneth αποκάλυψε πως όταν έπαθε την «κρίση των 40» έκανε μία ενέσιμη θεραπεία ομορφιάς, η οποία ήταν καταστροφική. «Ήταν μια καταστροφή. Μετά από αυτό, δεν έκανα τίποτα απολύτως για πολύ, πολύ καιρό. Το μέτωπό μου δεν κουνιόταν καν και ήταν σαν να μην ήμουν εγώ», λέει χαρακτηριστικά.

Και ενώ η star αναγνωρίζει το γεγονός πως υπάρχει μεγάλη ντροπή γύρω από την πλαστική χειρουργική, τα ενέσιμα και τα fillers, χαρακτηρίζει τον εαυτό της «ανοικτό βιβλίο» όταν πρόκειται να μιλήσει για αισθητικές παρεμβάσεις. «Είναι πολύ ωραίο οι γυναίκες να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τέτοια ζητήματα», εξηγεί. Και συνεχίζει: «Αν κάποιες γυναίκες θέλουν να έχουν ένα μυστικό ομορφιάς, είναι οκ. Εγώ μοιράζομαι ό,τι ‘’δουλεύει’’ πάνω μου, γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω».

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες τι άλλο είχε πει πέρσι η Gwyneth Paltrow για το γήρας και τις ρυτίδες στο πρόσωπό της. Πραγματικά, θα ταυτιστείς!

Διάβασε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Το χτένισμα που έχει αγαπήσει τελευταία είναι μια ωδή στην άνοιξη


Πηγή