Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το πιο απολαυστικό beauty video που θα δεις σήμερα!

Πριν πω οτιδήποτε, θα ήθελα να δηλώσω ότι έπαθα παράλογη εμμονή με το video που θα σου δείξω παρακάτω γιατί είμαι Παρθένος και η μανία μου με την καθαριότητα και την τάξη είναι γνωστή.

Ακόμα και οι non Virgos φίλες μου ωστόσο, ξετρελάθηκαν με το πόσο απολαυστικό είναι το συγκεκριμένο κλιπ. Ας μην μακρηγορώ όμως. Πάτα play για να το δεις και τα λέμε παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Πόσο τέλειο;!

Ερμ… Δεν είναι ό, τι πιο απολαυστικό έχεις δει; Πόσο τέλεια τα καθάρισε και τα οργάνωσε όλα; Πόσο εύκολο γίνεται το μακιγιάζ έτσι; Πόσο πιο ανάλαφρα κοιμάσαι όταν ξέρεις ότι το μπουντουάρ σου είναι τόσο καθαρό και οργανωμένο;

Εντάξει, υπερβάλλω, μόνο ο δικός μου ύπνος θα επηρεαζόταν από κάτι τέτοιο, αλλά κατάλαβες. Πέρα από τα αστεία όμως, η αλήθεια είναι ότι –αν μη τι άλλο- τα νεσεσέρ και τα μπουντουάρ μας πρέπει να είναι τόσο καθαρά.

10 προϊόντα και tips για να κάνεις το τέλειο wet look και όχι μόνο με ζελέ

Υπάρχει λόγος…

Τα καλλυντικά που πιάνουμε με τα χέρια μας, τα πινέλα και τα εργαλεία του μακιγιάζ μας, συγκεντρώνουν επάνω τους νεκρά κύτταρα, λιπαρότητα και ρύπους.

Αυτά με τη σειρά τους περνούν στην επιδερμίδα μας και τα προβλήματα ξεκινούν. Όσο πιο καθαρό και οργανωμένο είναι λοιπόν το μέρος όπου βάφεσαι και αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου, τόσο πιο ασφαλής είσαι.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by mitchell (@mmmmitchell)

Just do it!

Θα σου πρότεινα λοιπόν να ανάψεις τον κλιματισμό ή τον ανεμιστήρα, να αδειάσεις νεσεσέρ, συρτάρια και ντουλάπια, να τα καθαρίσεις σχολαστικά και να πετάξεις ό, τι δεν χρειάζεσαι.

Πίστεψέ με, θα ανυπομονείς να κάνεις το μακιγιάζ σου όταν θα είναι όλα σε τέτοια τάξη και το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί. Άσε που θα περάσεις τέλεια! Τι; Μόνο εγώ διασκεδάζω με την καθαριότητα;

cover photo @dirtyboygetsclean

Έρευνα: Η μυρωδιά του λεμονιού σε κάνει να νιώθεις πιο αδύνατη + 10 προϊόντα για σένα




Πηγή