Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου!

Ποιο είναι το σημείο του σώματός μας που υποφέρει περισσότερο από κάθε άλλο τον χειμώνα; Μην το σκέφτεσαι, τα χέρια μας είναι αυτά που υποφέρουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τραχειά υφή, σκασμένες παλάμες, αφυδατωμένες παρανυχίδες… Τα χέρια μας μοιάζουν περισσότερο με ανθρώπου που κάνει χειρωνακτική εργασία παρά γυναίκας που εργάζεται σε γραφείο και δεν το θέλουμε. Θέλουμε να έχουμε χέρια απαλά και όμορφα… δεν ξοδεύουμε άδικα τόσα χρήματα στα μανικιούρ (ok, και στα αξεσουάρ).

Δυστυχώς όμως, τα χέρια μας είναι μόνιμα εκτεθειμένα στα στοιχεία (αέρας, κρύο, ήλιος) και καθημερινά κάνουν δουλειές μικρές ή μεγάλες, που τα ταλαιπωρούν. Ναι, η κρέμα είναι μία λύση στο πρόβλημα των χεριών μας αλλά ως σήμερα, όσες έχουμε δοκιμάσει αποδεικνύονται κάποια στιγμή… εχμ… λίγες ή το αντίθετο. Κάποιες δεν ενυδατώνουν αρκετά ενώ άλλες αφήνουν ένα φιλμ λιπαρότητας στα χέρια μας που απλά δεν το αντέχουμε (δεν είναι και πρακτικό άλλωστε). Σήμερα όμως ήρθε μία που έκανε όλη τη διαφορά! Το όνομά της; Απλό: Hand Cream. Η υπογραφή πίσω της; Αναμενόμενο: Youth Lab. Το αγαπημένο μας brand ήρθε για να μας σώσει μία ακόμα φορά χωρίς φιοριτούρες. Απλά, αποτελεσματικά και με cutting edge τεχνολογία!

HAND CREAM NEW PNG

Βλέπεις, η Hand Cream είναι μία κρέμα χεριών με πολυτελή υφή που προσφέρει άμεση ανακούφιση, θρέψη και εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας (έως και 48 ώρες) στα χέρια μας! Απορροφάται άμεσα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα καλύπτοντας με ένα αόρατο πέπλο απαλότητας και προστασίας το δέρμα ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας στα χέρια μας πιο νεανική όψη. Πως τα καταφέρνει όλα αυτά; Θα σου εξηγήσουμε…

rawpixel 797133 unsplash copy

Η Hand Cream αποτελείται από ένα μίγμα βιομιμητικών λιπιδίων, ανάλογο της σύστασης των λιπιδίων της επιδερμίδας και φυτικών ελαίων που επιδιορθώνουν το φραγμό της κεράτινης στοιβάδας γεμίζοντας τα κενά των λιπιδίων που λείπουν και ανανεώνουν άμεσα και ορατά τον επιδερμιδικό φραγμό. Πιο απλά, αυτό που κάνει το «μαγικό» της μείγμα από λιπίδια και έλαια είναι να προσφέρει α) άμεση μείωση των σημαδιών γήρανσης, β) εντατική ενυδάτωση, γ) Θρέψη, δ) ανακούφιση από την ξηρότητα και τον κνησμό και φυσικά ε) υπέροχο άρωμα! Τα πολυτελή συστατικά της λειτουργούν αρμονικά ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και να χαρίζουν στην επιδερμίδα όλα όσα της λείπουν για να είναι όμορφη και προστατευμένη κάθε στιγμή. Το σκέφτεσαι ακόμα; Είναι αυτό που έλειπε από την τσάντα σου. Βασικά… είναι αυτό που δεν πρέπει να ξαναλείψει ποτέ από την τσάντα και τη ζωή σου στο εξής! Αναζήτησέ τη στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα & στο e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com.


Πηγή