Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το ρουζ που λατρεύει η Meghan Markle

Αν μας διαβάζεις φανατικά τότε έχεις καταλάβει πως σύσσωμο το queen.gr έχει μία κάποια… royal εμμονή. Ναι, λατρεύουμε κάθε τι που έχει να κάνει με τη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με τη Meghan και την Kate. Βρίσκουμε πως είναι Oh so chic, κομψές και γενικά δεν μπορούν να κάνουν λάθος σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Όταν μάλιστα αποκαλύπτουν ποια είναι τα αγαπημένα τους προϊόντα σπεύδουμε να τα πάρουμε και εμείς πράγμα που δεν συνέβη όμως αυτή τη φορά. Βλέπεις η Meghan Markle αποκάλυψε το αγαπημένο της ρουζ και…

Τυχαίνει να είναι ακριβώς αυτό που λατρεύουμε και εμείς. Μιλάμε φυσικά για το NARS, Blush στην θρυλική απόχρωση Orgasm. Έχει –όπως παραδέχεται και η Meghan- την τέλεια ροδαλή απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σε κάθε εποχή. Το μεταξένιο του τελείωμα διαρκεί για ώρες και μπορεί να σε βοηθήσει να αποσπάσεις δεκάδες κομπλιμάν!

nars orgasm blush 1530272444 f769812a

Αν λοιπόν δεν το έχεις δοκιμάσει, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και για να το βρεις θα πρέπει να κατευθυνθείς σε ένα κατάστημα Sephora! We love you Meghan!

Διάβασε ακόμα: Υπάρχει λόγος που αυτό το άρωμα γίνεται sold out από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του


Πηγή