Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το beauty look της Άνοιξης που μπορείς και μόνη σου να πετύχεις

Ένα μακιγιάζ που προσφέρει λάμψη και φυσική κάλυψη, ιδανικό για τη σεζόν που ξεκινάει είναι το natural look του μοντέλου Chiara Scelsi, που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της σειράς μακιγιάζ Dolce Garden του ιταλικού οίκου Dolce&Gabbana The Make Up. Ντυμένη με λευκή δαντέλα η οποία εκφράζει ρομαντική διάθεση και ταυτόχρονα γοητευτική θηλυκότητα, μας δείχνει πως ακριβώς πρέπει να είναι η όψη του προσώπου μας τώρα που η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός θα είναι πιο ηλιόλουστος. Ανεπιτήδευτη, φωτεινή και σέξυ!

Δες πως θα καταφέρεις βήμα-βήμα να υιοθετήσεις το μεσογειακό της μακιγιάζ:

Ζυγωματικά: Μια διακριτική λάμψη δίνεται στην επιδερμίδα με τη βοήθεια ενός πινέλου και το ρουζ Rosa Duchessa in Provocative 40. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το πινέλο στα μήλα του προσώπου, απλώνουμε το ρουζ στους κροτάφους για ένα φυσικό ροδαλό αποτέλεσμα.

Μάτια: Δώσε ένταση στο βλέμμα σου με μια χρωματική διαβάθμιση από τη σκιά eyeshadow Quad στην απόχρωση Dolce Garden 142 pink hue. Άπλωσέ τις στο πάνω βλέφαρο. Έπειτα σχεδίασε μια λεπτή, πολύ διακριτική γραμμή στην απόχρωση του ζεστού καφέ Terra 2, με το αιλάινερ Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo.

Φρύδια: Αν τα δικά σου είναι πυκνά όπως της Chiara Scelsi, ένα ειδικό μολύβι φρυδιών που διαθέτει ενσωματωμένο βουρτσάκι αρκεί για να τα χτενίσεις και να διορθώσεις τυχόν ατέλειες. Αν πάλι είναι λεπτά, τότε φρόντισε να γεμίσεις το εσωτερικό τους και να του δώσεις ένα γεωμετρικό σχήμα.

dolce garden 4 682x1024

Χείλη: Σε φυσικό τόνο αλλά παράλληλα σαρκώδη, χρησιμοποιώντας το κραγιόν Dolce Matte lipstick στην απόχρωση Dolce Peony 130.

Νύχια: Είναι βαμμένα με το κοραλί βερνίκι νυχιών Nail Lacquer στην απόχρωση Ibiscus 607. Μανικιούρ που προσδίδει λάμψη και ένα ρομαντικό twist στο σύνολο.

Δες στο παρακάτω Gallery αναλυτικά τα προϊόντα

 


Πηγή