Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το must summer trend που σου εξασφαλίζει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά

Για να είμαστε ειλικρινείς, όσο πολύ κι αν αγαπάμε ή απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, είναι η εποχή εκείνη η οποία κρύβει τις περισσότερες παγίδες… ομορφιάς. Όσο το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν το εσωτερικό του οργανισμού μας το χειμώνα, τόσο η έντονη ηλιακή ακτινοβολία, το αλάτι της θάλασσας, τα καθημερινά λουσίματα σε συνδυασμό με τη συχνή χρήση ακατάλληλων προϊόντων περιποίησης, τείνουν να καταστρέφουν την υγεία των μαλλιών μας. Ακριβώς για αυτό, την ίδια προσοχή και φροντίδα που δείχνουμε στο δέρμα μας, οφείλουμε να δείξουμε και στα μαλλιά μας. Υποθέτω πως ούτε εσύ θέλεις μέσα Αυγούστου να καταλήξεις με το διόλου κομψό look της του… «άχυρου», όπως συνηθίζει η μαμά μου να αποκαλεί τα μαλλιά μου κάθε χρόνο τέτοιες μέρες.

Τα μαλλιά μας είναι ένα αναπόσπαστο και μεγάλο κομμάτι από το σύνολο της εμφάνισής μας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψάξεις για προηγμένα προϊόντα, τα οποία θα βοηθήσουν πραγματικά τα μαλλιά σου, δίνοντάς τους πίσω την υγιέστατη όψη και συνεπώς την εκθαμβωτική λάμψη τους! Για να μην χάνεις, λοιπόν, χρόνο από τις διακοπές σου, προχώρησα εγώ για σένα σε μία ενδελεχή έρευνα αγοράς, αναζήτησα το καλύτερο hair sun care που κυκλοφορεί, αλλά τελικά η όλη διαδικασία διήρκησε πολύ λιγότερο από όσο περίμενα, αφού όλοι οι δρόμοι, οδηγούσαν στην ανεπανάληπτη νέα συλλογή Sun Care της ΚΥΑΝΑ, η οποία είναι τόσο έμπιστη, που πάω στοίχημα πως δεν θα αργήσει να ανακηρυχθεί στο απόλυτο beauty trend της παρούσας σεζόν. Με άλλα λόγια, ναι! Πρέπει να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Ωστόσο, επειδή όπως ήδη ανέφερα οι… εχθροί κάθε καλοκαίρι είναι πολλοί, θα πρέπει και εσύ λοιπόν να δημιουργήσεις μία στοχευμένη στρατηγική για να τους κατατροπώσεις. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Χρησιμοποιώντας και τα τρία προϊόντα της σειράς σε μία συχνή «ιεροτελεστία» προσωπικής περιποίησης, η οποία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα βοηθήσει τις ίνες της τρίχας σου να ανακάμψουν και τα μαλλιά σου να αναζωογονηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επιστρέφοντας από τη «δροσιστική» βόλτα σου στην παραλία και μπαίνοντας στο μπάνιο του σπιτιού σου, θα ξεκινήσεις με το σαμπουάν κερατίνης και ευεργετικών εκχυλισμάτων argan oil για να απομακρύνεις το αλάτι και τα τυχόν μικρόβια που «κουβάλησες» από τη θάλασσα. Το συγκεκριμένο σαμπουάν λειτουργεί ως «ασπίδα» για τους εξωγενείς παράγοντες (ήλιος, λουσίματα, αλμύρα), με την κερατίνη να επανορθώνει σε βάθος τη δομή της τρίχας, χαρίζοντάς της θρέψη και ενυδάτωση.

sun2

Επόμενο βήμα, η καινοτόμα leave-in μάσκα περιποίησης μαλλιών, η οποία όχι μόνο μυρίζει μοναδικά, αλλά θα ενισχύσει την ταχύτερη αναδόμηση των μαλλιών σου. Χάρη στις ενυδατικές της ιδιότητες, επανορθώνει τα φθαρμένα μαλλιά, προσφέροντας και την αναγκαία προστασία που έχουν ανάγκη από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. Θα διαπιστώσεις και μόνη σου από το πρώτο κιόλας λούσιμο, πως η υφή των μαλλιών σου θα βελτιωθεί στο μέγιστο, αποκτώντας μια μοναδική λάμψη, ελαστικότητα και μεταξένια υφή.

Σε κάθε περίπτωση και πριν προχωρήσεις σε όλα τα παραπάνω, το αντηλιακό λάδι είναι η προσθήκη που δεν πρέπει να λείψει ούτε μία φορά από το νεσεσέρ θαλάσσης σου. Το λάδι της σειράς Sun Care, διαθέτει μία ξεχωριστή φόρμουλα η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητας της τρίχας, μειώνοντας δραστικά την επιρροή των εξωτερικών παραγόντων που τείνουν να την καταστρέφουν. Ταυτόχρονα, οι θεραπευτικές ενυδατικές του ιδιότητες, προσφέρουν στα μαλλιά μας μία «δροσιστική» ανάσα μέσα σε μία κατά τα άλλα αφόρητα «καυτή» για εκείνα ατμόσφαιρα.

Τώρα που πλέον γνωρίζεις πως τα προϊόντα της σειράς Sun Care, είναι εκείνα που θα «σώσουν» τα μαλλιά και την εικόνα σου φέτος το καλοκαίρι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα προσθέσεις στο ραφάκι του μπάνιου και τη βαλίτσα των διακοπών σου. Για να μην… ψάχνεσαι τελευταία στιγμή, να ξέρεις πως μπορείς να τα προμηθευτείς από επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Μας ευχαριστείς από… Σεπτέμβρη!




Πηγή