Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτό το έλαιο προσώπου λατρεύει η Kate Middleton

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ξεχωρίζει η Kate Middleton, αυτό είναι η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα της. Η Δούκισσα του Cambridge δεν συνηθίζει να βάφεται βαριά και έντονα (κανόνας του Παλατιού, βλέπεις), οπότε κι εμείς έχουν τη δυνατότητα να παρατηρούμε καλά το δέρμα της. Που- αν μη τι άλλο- είναι υπέροχο.

Ειδικά από τη στιγμή που έμεινε έγκυος στην κόρη της, Charlotte, το 2015, η Kate λάμπει κυριολεκτικά ολόκληρη. Ναι, τότε σίγουρα σε αυτό συνέβαλε η εγκυμοσύνη, που κάνει τις γυναίκες να μοιάζουν εκτυφλωτικά όμορφες. Βοήθησε, όμως, και ένα λαδάκι προσώπου, το οποίο μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί στη ρουτίνα ομορφιάς του αυτό το royal girl.

Ακούγοντας τη συμβουλή της μαμάς της, Charlotte Middleton, η Kate άρχισε να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς. Το λάτρεψε και πλέον δεν το αποκλείει ποτέ από τη skincare routine της. Και πολύ καλά κάνει, θα σου πούμε εμείς. Αναρωτιέσαι γιατί;

Μα το λαδάκι από άγριο τριαντάφυλλο έχει άπειρα οφέλη για την επιδερμίδα. Είναι, πραγματικά, ένα θαυματουργό υλικό της φύσης, που όλες κάποια στιγμή της ζωής μας πρέπει να δοκιμάσουμε. Ειδικότερα, το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες χάρη στη βιταμίνη Α που περιέχει, ενώ έχει και αντιοξειδωτική δράση χάρη στην ύπαρξη βιταμίνης C.

Οι δράσεις του, όμως, δεν περιορίζονται σε όσα σου είπαμε παραπάνω. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς κάνει πολλά ακόμη, τα οποία θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery. Α! Εννοείται πως θα σου προτείνουμε και το αγαπημένο μας skincare item, για να το βάλεις κι εσύ άμεσα στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Διάβασε ακόμα: Ο hairstylist, Πάνος Παπανδριανός, μας είπε τα πάντα για την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της Gigi Hadid


Πηγή