Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτό το ξηρό λάδι θα το απολαύσεις από την κορυφή έως τα νύχια!

Το beauty trend που λατρεύουμε και αποτελεί μια από τις σημαντικές τάσεις της χρονιάς, δεν περιλαμβάνει τίποτε λιγότερο από τα αγαπημένα μας λαδάκια. Ναι, τα λάδια έχουν φέτος την «τιμητική» τους και εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένες διότι επιτέλους, κάνουμε μια πιο natural «στροφή» και στην ομορφιά μας!

Ενόψει καλοκαιριού, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά ξεχωριστά beauty tips και μια άκρως απολαυστική πρόταση που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Ο λόγος για το Nuxe Huile Prodigieuse, ένα προϊόν το οποίο λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο -και όχι άδικα.

Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διστάζουν να πουν «ναι» στα λάδια, το συγκεκριμένο θα σε καλύψει πλήρως διότι, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, έχει ένα εκπληκτικό άρωμα και θα το χρησιμοποιείς από την κορυφή έως τα νύχια.

Τα παρακάτω «έξυπνα» tips σίγουρα θα σε πείσουν πως σε κάποιες περιπτώσεις, ένα και μόνο προϊόν αρκεί για να δεις τη διαφορά!

  1. Απέκτησε έξτρα λάμψη κάνοντας mix με το γαλάκτωμα σώματος

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nuxe Huile Prodigieuse για να ενυδατώνεις όλο σου το σώμα, αφού περιέχει πολύτιμα έλαια όπως tsubaki, macadamia, argan και βιταμίνη Ε. Αν, όμως, θέλεις να κάνεις συχνές εναλλαγές στη ρουτίνα ομορφιάς σου, τότε μπορείς να το αναμειγνύεις με το αγαπημένο σου γαλάκτωμα σώματος. Πρόκειται για μια «έξυπνη» και αποτελεσματική λύση που σίγουρα θα σου προσφέρει επιπλέον λάμψη και θρέψη.

  1. Χάρισε τόνωση και λάμψη στο πρόσωπό σου

Και από το σώμα περνάμε στο πρόσωπο διότι, όπως προαναφέραμε, αυτό το προϊόν είναι πολυχρηστικό. Στο πλαίσιο της beauty routine σου, μπορείς να χρησιμοποιείς το Nuxe Huile Prodigieuse για να προσφέρεις λάμψη και ευεξία στο δέρμα σου. Κάνε λίγο μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις και ελαφριά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλά σου και θα δεις τη διαφορά. Την ίδια ακριβώς διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις και για ολόκληρο το σώμα!

  1. Χρησιμοποίησέ το για τη θρέψη και το styling των μαλλιών σου

Φυσικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μαλλιά και μάλιστα, με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να το απλώσεις σαν μάσκα και ο δεύτερος, να το μετατρέψεις στο απόλυτο προϊόν styling, εφαρμόζοντάς το σε στεγνά μαλλιά. Θα τονώσει τις μπούκλες σου και θα δώσει στα μαλλιά σου το τέλειο beach look!

  1. Πες «αντίο» στα πετσάκια και τις παρανυχίδες

Όταν γράψαμε ότι αυτό το προϊόν θα το χρησιμοποιήσεις από την κορυφή έως τα νύχια, το εννοούσαμε! Αν σε ενοχλούν συχνά τα πετσάκια και οι παρανυχίδες νύχια των χεριών ή των ποδιών σου, αρκούν λίγες σταγόνες από το best seller προϊόν της Nuxe και ελάχιστο μασάζ για λυθεί το πρόβλημα.

nuxe ladi 2

Εσύ, είσαι έτοιμη για το Καλοκαίρι;

Τώρα, λοιπόν, που το Καλοκαίρι πλησιάζει αξίζει να βρεις ένα υπέροχο λάδι για να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου και να ενισχύσεις τη φυσική σου ομορφιά! Εμείς επιμένουμε natural για αυτό και επιλέγουμε και φέτος το Nuxe Huile Prodigieuse. Δεν περιέχει parabens, σιλικόνες, παραφινέλαια ή συντηρητικά, ενώ η φυσική του σύνθεση φτάνει το 97,8%!  Με λίγα λόγια, είναι ένα λαδάκι το οποίο θα χαρείς και θα απολαύσεις και ενόψει Καλοκαιριού θα το βρεις και σε ιριδίζουσα υφή για να αποκτήσεις τη διακριτική μπρονζέ όψη που θέλεις για την παραλία!

 


Πηγή