Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό το hair color trend έχει κατακλύσει το Tik Tok εδώ και λίγες μέρες

Αν υπάρχει ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έζησε στιγμές μεγάλης δόξας το 2020, αυτό δεν είναι άλλο από το TikTok. Μέσα σε αυτό είδαμε videos που μας προκάλεσαν ασταμάτητο γέλιο, ενώ ανακαλύψαμε και hacks ομορφιάς, τα οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετεξελίχθηκαν σε trends.

Αυτό, λοιπόν, φαίνεται πως θα συνεχιστεί και το 2021 μιας και ήδη ο κόσμος του TikTok μιλά για το απόλυτο hair color trend της χρονιάς. Ποιο είναι αυτό; Τα “reverse” highlights, δηλαδή οι ανάποδες ανταύγειες, που κάνουν δυναμικό comeback από τη δεκαετία του ’90. Στην ουσία, πρόκειται για τον συνδυασμό χοντρών lowlights (δηλαδή ανταυγειών στο κάτω μέρος των μαλλιών) με αρκετά παχιές ανταύγειες σε όλο το μαλλί.

Καταλαβαίνεις πως είναι ένα δύσκολο task και σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά. Είναι, όμως, και γενικά ένα απαιτητικό hair color trend, που θέλει μαεστρία από τον hair colorist που θα σε αναλάβει. Για να γίνει σωστά και να είναι κολακευτικό και πιο σύγχρονο το αποτέλεσμα, θα πρέπει να ξεκινούν οι ανταύγειες στη ρίζα πιο διακριτικές και κατεβαίνοντας προς τις άκρες – σταδιακά- να γίνονται πιο παχιές. Έτσι, δίνεται βάθος στη ρίζα και δε δημιουργείται ένα εφέ «ζέβρας», που σίγουρα είναι και αντιαισθητικό.

Για να καταλάβεις καλύτερα, όμως, τι είναι τα “reverse” highlights, μπορείς να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery. Αν αυτή η τάση σού αρέσει και πιστεύεις πως ταιριάζει σε εσένα, μπορείς να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, να τα στείλεις στον κομμωτή σου και να συζητήσετε μαζί αν αυτή η αλλαγή θα σε κολακεύσει!

Cover photo: @wellanordic

Διάβασε ακόμα:DIY Time! 6 συνταγές ομορφιάς με ελαιόλαδο για το πρόσωπο, το σώμα & τα μαλλιά


Πηγή