Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό το stick είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να καλύψεις τις άβαφες ρίζες σου!

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, ο beauty εφιάλτης που ακούει στο όνομα “άβαφη ρίζα” σίγουρα θα “στοιχειώνει” τις μέρες σου και θα σε κάνει να μετράς αντίστροφα μέχρι το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Ναι, αναφέρομαι σε όλες αυτές οι στιγμές που θα ήθελες να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί για να καλύψει τη ρίζα σου, χωρίς να χρειάζεται να επιστρατεύσεις τη φαντασία σου… Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, αλλά το νέο gadget- stick της Bumble and bumble, Bb.Color Stick, έχει δημιουργηθεί για να δώσει λύση στο πρόβλημά σου!

Στην ουσία πρόκειται για ένα βελούδινο, αδιάβροχο stick (μολύβι) που καλύπτει τα λευκά στη στιγμή, ανανεώνει τις ρίζες, καλύπτει με χρώμα τα κενά στο τριχωτό και αναμειγνύει το χρώμα των μαλλιών σου, χαρίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά – είτε αυτά είναι βαμμένα, είτε είναι φυσικά!

Τα Bb.Color Sticks περιέχουν στη σύνθεσή τους το Velvet Color Blend, ένα συνδυασμό χρωστικών με μεταλλικά στοιχεία, ίνες και μικροσωματίδια τα οποία δημιουργούν βελούδινη υφή για εύκολη ανάμειξη και άμεση εφαρμογή του χρώματος. Το επιπλέον συστατικό Stay-Put Seal λειτουργεί σαν balm, διατηρεί τη βαφή σταθερή και χαρίζει εύκολη εφαρμογή και αδιάβροχο αποτέλεσμα. Τα εφαρμόζεις  όπως ένα κραγιόν, ανακατεύεις τα μαλλιά με τα δάχτυλά σου όπως όταν λούζεσαι.

Bumble and Bumble Color Stick in Brown Greys

 

Τα Bb.Color Sticks κυκλοφορούν στις εξής αποχρώσεις:

e55ydrthdtyh
Ξανθό για ανοιχτά ξανθά μαλλιά, Σκούρο Ξανθό για σκούρα ξανθά και ανοιχτά καστανά μαλλιά, Κόκκινο για κόκκινα μαλλιά, Καστανό για κανονικά και σκούρα καστανά μαλλιά και Μαύρο για σκούρα καστανά και μαύρα μαλλιά.

Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora & Attica και κοστίζει 22 ευρώ!

 


Πηγή