Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό το video με τις Rita και Cara θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και το instagram

Ήξερες πως πάνω από 115 εκατομμύρια φωτογραφίες «κατεβαίνουν» από το Instagram εξαιτίας του bullying; Ακόμα χειρότερα, 46% των γυναικών που δέχονται τέτοιο bullying καταλήγουν με διατροφικές διαταραχές ή κάνουν κακό στον εαυτό τους.  Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα των social media  σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η φιλανθρωπική οργάνωση The Cyber Smile Foundation σε συνεργασία με τη Rimmel. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά και προκειμένου να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στο cyber beauty bullying, η Rimmel δημιούργησε την #IWillNotBeDeleted καμπάνια με πρωταγωνίστριες τις Cara Delevingne και Rita Ora αλλά και καθημερινά κορίτσια που έχουν υποστεί bullying.

Στα videos μιλούν για τις δικές τους εμπειρίες και το bullying που έχουν δεχτεί και παράλληλα δηλώνουν «I will not be deleted» και αρνούνται να σβήσουν με οποιονδήποτε τρόπο εκείνα που τις κάνουν ξεχωριστές . Αρνούνται να αλλάξουν και να επηρεαστούν από τα λόγια ανώνυμων trolls του instagram.

Εμείς βρίσκουμε την καμπάνια απλά υπέροχη και συγχαίρουμε τη Rimmel Για την πρωτοβουλία. Έχουμε όλοι δικαίωμα στη διαφορετικότητα μας αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μειώνουμε τους άλλους για τη δική τους. Μετά από όλα αυτά τα σοκαριστικά αποτελέσματα, δεν είναι παράξενο που ολοένα και περισσότερα κορίτσια αποφασίζουν να αλλοιώσουν τις φωτογραφίες τους…. Μόνο για να δεχτούν bullying ΚΑΙ για αυτή τους την απόφαση. Δες παρακάτω τις πρωταγωνίστριες των videos και ανέβασε και εσύ τη δική σου #IWillNotBeDeleted φωτογραφία.


Πηγή