Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Α-τέλεια: Ένα γράμμα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για την επιδερμίδα σου

 

Αυτοπεποίθηση. Άνεση. Ασφάλεια.

Αυτές είναι λέξεις που ξεκινούν από Α και μας αρέσουν. Βλέπεις, εδώ το Α δεν αλλάζει την έννοια της λέξης. Είναι απλά η αφετηρία της. Αντιθέτως, υπάρχουν λέξεις που ξεκινούν με στερητικό Α όπως για παράδειγμα η α-τέλεια. Ένα γράμμα μόνο αλλάζει την έννοια της λέξης και της αφαιρεί την τελειότητα. Με τον ίδιο τρόπο, όπως το α στερεί την τελειότητα από τη λέξη, ένα σημάδι ή ένα σπυράκι, ένα ψεγάδι στερεί την τελειότητα από την επιδερμίδα μας ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. Βλέπεις, όλα είναι θέμα οπτικής! Η αυτοπεποίθησή (μία ακόμα λέξη από α) μπορεί να καλύψει την ατέλεια και ο άνθρακας μπορεί να κάνει την ατέλεια να εξαφανιστεί. Κάπως έτσι η επιδερμίδα γίνεται α-ψεγάδιαστη και το α παίρνει άλλη, θετική χροιά. Γιατί όμως σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί θα ήθελα πολύ να δεις την επιδερμίδα σου αλλιώς και να μην αφήσεις κανένα γράμμα, κανένα ψεγάδι, τίποτα να χαλάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Ποιος άλλωστε ορίζει το τι είναι τέλειο και τι όχι; Αν με ρωτάς, τα ψεγάδια της επιδερμίδας προσδίδουν χαρακτήρα, είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστές. Ναι, ακόμα και τα σπυράκια, δεν είναι παρά μέρος του εαυτού μας. Τα αντιμετωπίζουμε για να φύγουν όμως, μέχρι να εξαφανιστούν δεν πρέπει να μας επηρεάζουν στον πυρήνα μας. Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει το μακιγιάζ, γι’ αυτό δημιουργήθηκε. Με λίγο καμουφλάζ μπορούμε να κάνουμε τις ατέλειές μας… αψεγάδιαστες και μάλιστα να ενισχύσουμε τη μάχη εναντίον τους. Βλέπεις, υπάρχουν προϊόντα που καταπολεμούν τις ατέλειες όσο τις καμουφλάρουν. Είναι προϊόντα που περιέχουν μέσα τους συστατικά όπως ο ενεργός άνθρακας και έτσι δουλεύουν ουσιαστικά «υπερωρία» για εμάς.

Πάρε παράδειγμα τη σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας: Μία ολοκληρωμένη σειρά διορθωτικού make-up για επιδερμίδες με ακμή ή ατέλειες.

korres energos anthrakas

Είναι η σειρά που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο διορθωτικό μακιγιάζ και θα σου εξηγήσω το πώς και το γιατί. Αρχικά, όταν μιλάμε για διορθωτικό μακιγιάζ που απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες με ακμή (ή και κάθε είδους ατέλεια της επιδερμίδας), αυτόματα το μυαλό μας πηγαίνει σε βαριά προϊόντα που δεν καλύπτουν μόνο τις ατέλειες αλλά όλη την επιδερμίδα μας με ένα αντιαισθητικό, βαρύ φιλμ που μοιάζει με μάσκα. Το bare-skin-feel και το διορθωτικό make-up είναι λοιπόν μοιραία, έννοιες αντιφατικές αλλά όχι όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη σειρά της KORRES.

Έχοντας μαύρη πούδρα ενεργού άνθρακα στη βάση τους, τα προϊόντα της ολοκληρωμένες σειράς KORRES Ενεργός Άνθρακας, de facto μειώνουν τη λιπαρότητα, ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος και προσφέρουν ματ υφή αλλά κάνουν και πολλά περισσότερα. Δημιουργούν έναν φωτεινό, ομοιόμορφο και βελούδινο καμβά χωρίς εφέ μάσκας και χωρίς να αισθάνεσαι ότι φοράς κάτι στην επιδερμίδα σου. Με λίγα λόγια βελτιώνουν τις ατέλειες και τις κάνουν… αψεγάδιαστες επαναφέροντας τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση που από μόνη της μπορεί να κάνει τις ατέλειες να μοιάζουν ασήμαντες!

Ας περάσουμε όμως σε πιο πρακτικά θέματα…

korres skin makeup

Το καλοκαίρι (και κάθε εποχή, στην Ελλάδα βρισκόμαστε), ο ήλιος «λούζει» την επιδερμίδα μας και προκαλεί δύο μεγάλα θέματα: α) αποκαλύπτει και την παραμικρή ατέλεια και β) δημιουργεί έντονη ανάγκη για προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία. Χρειαζόμαστε άρα φυσική κάλυψη και προστασία και η λύση βρίσκεται τόσο στη σειρά διορθωτικού μακιγιάζ KORRES Ενεργός Άνθρακας αλλά και στη νέα αντηλιακή σειρά KORRES Greek Yoghurt

Περίπτωση #1: Έντονα σπυράκια + Μαύροι κύκλοι + Κοκκινίλες
Θα χρειαστείς τα:

  • KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΩΝ SPF 50
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CONCEALER SPF30

korres sun makeup

Ξεκίνα περνώντας άφθονη ποσότητα από το KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΩΝ SPF 50 στο πρόσωπο και στα μάτια σου. Έπειτα άνοιξε την KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION και βάλε λίγο από το πορτοκαλί χρώμα κάτω από τα μάτια για να εξουδετερώσεις τις σκιές των μαύρων κύκλων. Στη συνέχεια, ταμπονάρισε λίγο από το πράσινο χρώμα επάνω από τις κοκκινίλες για να εξουδετερώσεις και αυτές. Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο… «φως» στην επιδερμίδα σου βάλε λίγο από το μπλε χρώμα στο πιγούνι και το μέτωπό σου και λίγο από το ιριδίζον ροζ στα ζυγωματικά. Ήδη η επιδερμίδα σου δείχνει πιο ομοιόμορφη αλλά θα κάνεις πραγματικά κάθε ατέλεια… αψεγάδιαστη στα επόμενα βήματα. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες ακριβώς τι μπορεί να κάνει για εσένα η KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION.

Πάρε το KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CONCEALER SPF30 και τοποθέτησέ το σε σημεία που έχουν εντονότερο πρόβλημα (έντονα σπυράκια, μεγάλα σημάδια, μαύροι κύκλοι. Ταμπονάρισε ελαφρά με τα δάχτυλά σου και πιάσε το KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15. Με τα χέρια σου ή με ένα πινέλο, πέρνα το χρώμα από όλο σου το πρόσωπο και παρατήρησε την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται σε ομοιόμορφο καμβά. Το συγκεκριμένο προϊόν βασίζεται στην τεχνολογία mousse-to-powder και έτσι γίνεται άμεσα ένα με το δέρμα, καλύπτοντας με ένα πέρασμα και παρέχοντας ματ, ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Περίπτωση #2: Σημάδια + διεσταλμένοι πόροι + μικρές ατέλειες
Θα χρειαστείς τα:

  • KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 30
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15

skin and camouflage korres

Ξεκινάς και πάλι  περνώντας το αντηλιακό KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 30 σε όλο το πρόσωπο. Έπειτα, παίρνεις λίγο από το κίτρινο χρώμα της KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ COLOUR-CORRECTING PALETTE LIMITED EDITION και το ταμπονάρεις ελαφρά πάνω από τα σημάδια. Το κίτρινο εξουδετερώνει το μπλε και το μωβ άρα θα σε απαλλάξει από τα σημάδια που ίσως άφησαν πίσω τους τα σπυράκια. Έπειτα, περνάς από όλο το πρόσωπό σου με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο, το KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15 με την mousse-to-powder τεχνολογία. Αν κάποια σημάδια σου χρειάζονται λίγο περισσότερο καμουφλάζ μπορείς να προσθέσεις λίγο κονσίλερ αλλά εμείς λέμε ότι είσαι τέλεια όπως ακριβώς είσαι.

Περίπτωση #3: Μάσκα προστασίας όλη την ημέρα
Θα χρειαστείς τα:

  • KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50
  • KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15

korres maska

Η μάσκα προστασίας έχει μπει στη ζωή μας και –για το καλό όλων μας- δεν θα βγει. Γι΄αυτό ακόμα και αν δεν έχεις ατέλειες αλλά θέλεις κάλυψη και προστασία από τη maskne, το φαινόμενο της εποχής, το KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION SPF15 είναι η καλύτερη λύση. Το φοράς πάνω από την KORRES, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF 50 και έχεις απόλυτη κάλυψη, προστασία από τη maskne, δεν επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου και νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα.

korres compact

Τέλος, όποια και αν είναι η δική σου περίπτωση και ανάγκη, μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου το KORRES, ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ COMPACT FOUNDATION SPF20. Είναι ό, τι πρέπει για ρετούς on the go. Η κρεμώδης υφή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα και εξαφανίζει τις γυαλάδες χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα «cake». Παρακάτω, μπορείς να δεις βήμα-βήμα πώς η ολοκληρωμένη σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας κάνει κάθε σου ατέλεια… αψεγάδιαστη!

 Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, είτε έχεις ατέλειες είτε απλά η επιδερμίδα σου γυαλίζει, αν έχεις σημάδια από ακμή ή ακόμα και λεύκη, η σειρά KORRES Ενεργός Άνθρακας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα in your skin. Χάρη στην πούδρα ενεργού άνθρακα, το εκχύλισμα ροδιού, το σαλυκιλικό οξύ και τη μοναδική τεχνολογία mousse-to-powder σε συνδυασμό με την αντηλιακή σειρά Γιαούρτι της KORRES μπορείς να επιτρέψεις στον ήλιο να λούσει την επιδερμίδα σου με φως, να τον απολαύσεις με ασφάλεια, να τον αφήσεις να αποκαλύψει κάθε ατέλεια και να χαμογελάς πιο πλατιά από ποτέ γιατί είσαι όμορφη με ατέλειες ή χωρίς!

korres smile

Και μην ξεχνάς, έτσι χαμογελαστή κατευθύνσου με τις άδειες συσκευασίες σου στο κοντινότερο σε εσένα σημείο ανακύκλωσης KORRES (εδώ θα βρεις ποιο είναι πιο κοντά σε εσένα) για να δώσεις νέα ζωή στην «άδεια ομορφιά»!

 


Πηγή