Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το beauty look της στον ημιτελικό του GNTM3

Χθες πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Greece’s Next Top Model 3 και η αλήθεια είναι πως για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά μάς εντυπωσίασε με το κομψό και λαμπερό beauty look της. Τόσο τα μαλλιά όσο και το μακιγιάζ της ήταν υπέροχα, με την απαραίτητη δόση glam που απαιτεί η χριστουγεννιάτικη περίοδος που βιώνουμε.

Θελήσαμε, λοιπόν, να μάθουμε όλα τα μυστικά και τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της. Καλέσαμε στο τηλέφωνο την προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου (Instagram: @hara_papanicolaou), η οποία – όπως πάντα- απάντησε πολύ ευγενικά σε κάθε ερώτησή μας.

«Στα μαλλιά της Βίκυς κάναμε wet look. Τα πιάσαμε όλα πίσω σε ballerina style. Για να έχει αυτό το αποτέλεσμα που είδατε στις οθόνες σας τα βρέξαμε, βάλαμε gel, γυαλιστικό και λακ, ώστε να κολλήσουν όλα πίσω. Έδωσα και λίγο όγκο μπροστά, στην κορυφή», μας είπε η Χαρά Παπανικολάου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Μας ανέλυσε, βεβαίως, και όλο το μακιγιάζ της fashion expert. «Στο καπάκι του ματιού τής έβαλα καφέ σκιά με τερακότα και λίγο χρυσό glitter για έξτρα λάμψη, χωρίς υπερβολή όμως. Τράβηξα και γραμμή με σκούρο μολύβι και το έσβησα με λίγη σκιά για να δώσω βάθος στο βλέμμα της. Κάτω από το μάτι βάλαμε περισσότερη χρυσή σκιά και έκανα ελαφρύ blending με καφέ σκιά. Εννοείται- όπως πάντα- πως βάλαμε highlighter. Στα μάγουλα θέλαμε να δώσουμε φρεσκάδα, οπότε της έβαλα ένα ρουζ σε απόχρωση σάπιου μήλου και ένα pinkish. Επίσης, γέμισα και τα φρύδια της με μολύβι σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση», μας αποκάλυψε η Χαρά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Και συνέχισε: «Στα χείλη επιλέξαμε ένα κραγιόν σε ροζ προς σάπιο μήλο χρώμα. Συγκεκριμένα, της έβαλα το Armani Rouge Ecstasy. Από πάνω, βέβαια, βάλαμε και πολύ lip gloss». Κι εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε ακόμη ένα υπέροχο beauty look της Βίκυς Καγιά στον αποψινό τελικό του GNTM3, στο Star Channel. Συντονίσου, γιατί σίγουρα η fashion expert θα βάλει και πάλι τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει.

Διάβασε ακόμα: Google: Τι αναζήτησαν περισσότερο για την ομορφιά τους οι γυναίκες το 2020;




Πηγή