Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βίκυ Καγιά: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της στο GNTM3

Το GNTM συνεχίζει για τρίτη σεζόν να μας κρατά παρέα κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ από τη συχνότητα του Star Channel. Και μπορεί όλοι και όλες να θέλουμε να παρακολουθούμε τις δοκιμασίες των διαγωνιζόμενων και τις κόντρες τους, όμως δε γίνεται να μην παρατηρήσουμε και τις εμφανίσεις της υπέροχης Βίκυς Καγιά.

Το μοντέλο, κριτής και fashion expert προσπαθεί κάθε εβδομάδα να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και κυρίως με τα beauty looks της. Η Βίκυ δε φοβάται τους πειραματισμούς και τις αλλαγές, της αρέσει να δοκιμάζει χτενίσματα και make up looks και εμάς αυτό μας αρέσει πολύ.

Ακόμα πιο πολύ μάς άρεσε, όμως, και το υπέροχο beauty look που είχε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Δε χάσαμε χρόνο, λοιπόν! Τηλεφωνήσαμε στην προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου, η οποία μάς έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??‍♀️?Black is the new Black! #gntmgr #starchanneltv #girlsandboys #boysandgirls ?: @spyrosxylas

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

«Στα μαλλιά κάναμε χωρίστρα στο πλάι και ένα ελαφρύ σπάσιμο με λίγη γυαλάδα. Όσον αφορά το μακιγιάζ, χρησιμοποίησα γήινες σκιές και έκανα smokey eyes πάνω και κάτω, όμως δεν έβαλα eyeliner, όπως μπορεί να νομίζετε. Έσβησα μολύβι ματιών, το ένωσα πάνω και κάτω και δημιούργησα cat eye. Βάλαμε και λίγη μάσκαρα», μας είπε η γλυκύτατη Χαρά Παπανικολάου.

Και συνέχισε: «Έκανα highlights σε μύτη και ζυγωματικά, λίγο contouring και χρησιμοποίησα δύο διαφορετικά ρουζ: ένα σε ροζ χρώμα και ένα σε ροδακινί. Στα χείλη βάλαμε nude-ροζ κραγιόν και από πάνω lip gloss. Τέλος, φροντίσαμε και τα φρύδια. Όπως είδατε, η Βίκυ είχε καλοχτενισμένα φρύδια με gel και τα κάναμε και λίγο πιο παχιά». Και τώρα που μάθαμε όλες τις πληροφορίες, ανυπομονούμε για το αποψινό beauty look της Βίκυς Καγιά, για το οποίο ΑΥΡΙΟ θα σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Μείνε συντονισμένη…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@gntmgr @vickykaya_ #videobyharapapanicolaou Make up & hair #harapapanicolaou Using @lancomeofficial #lancomegreece Styling @apostolisgofas #makeup #instamakeup #lovemakeup #blackandwhite #video #womenswear #womensfashion #tb #oord #swag #makeupartist #makeupartistworldwide_official #hairstylist #smokeyeyes #videography #videoofthedays

A post shared by Papanicolaou (@hara_papanicolaou) on

Διάβασε ακόμα: Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να πλένεις τη βούρτσα μαλλιών;




Πηγή