Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βαρέθηκες την κλασική πλεξούδα; Τι θα έλεγες να την αναβαθμίσεις με μία αλυσίδα;

Το 2017 μπήκε δυναμικά με πολλά και ενδιαφέροντα trends. Έτσι, μετά τα 3D Unicorn Nails, τα wire nails και το dotted eyeliner, άλλη μία τάση ξεκίνησε δειλά-δειλά να εμφανίζεται. Την αρχή έκανε η ηθοποιός Vanessa Kirby, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα.

 

A photo posted by Adir Abergel (@hairbyadir) on Jan 29, 2017 at 9:50pm PST

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, η star προτίμησε να αναβαθμίσει την κλασική, γαλλική της πλεξούδα περνώντας μία ασημένια, μεταλλική αλυσίδα ανάμεσα στα μαλλιά. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο hairstylist και Image Maker, Adir Abergel σε συνεργασία με την Sara Bieler Sasson .

 

A photo posted by Adir Abergel (@hairbyadir) on Jan 29, 2017 at 4:49pm PST

«Μια τέτοια αλυσίδα μπορεί να «φορεθεί» σε οποιοδήποτε τύπο πλεξούδας» εξηγεί χαρακτηριστικά ο Abergel. «Για τα βραβεία SAG, έπλεξα μία ασημένια αλυσίδα στα μαλλιά της Vanessa και μετά δημιούργησα ένα πιο messy αποτέλεσμα. Ήθελα να δημιουργήσω μία έντονη διαφορά ανάμεσα στη ρομαντική πλεξούδα και το πιο edgy εφέ της αλυσίδας.»

 

A photo posted by LELET NY (@leletny) on Jan 29, 2017 at 5:33pm PST

Και το ερώτημα που προκύπτει σε αυτό το σημείο είναι αν εσύ θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο στο hairlook σου; Εμάς πάντως μας ενθουσίασε!

 

 

A photo posted by Adir x Lelet NY (@adirxleletny) on Jan 22, 2017 at 8:15pm PST


Πηγή