Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Βαρέθηκες το μαύρο μολύβι ματιών; Αυτό είναι το makeup trend που ψηφίζουν οι star τις γιορτές!

Σίγουρα το μαύρο μολύβι σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη εδώ και πολλά χρόνια, από το πιο απλό, καθημερινό μακιγιάζ σου μέχρι και το πιο γιορτινό. Τι γίνεται όμως όταν θέλεις α) να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα β) να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο έντονα γ) να δώσεις λίγο χρώμα στο μακιγιάζ σου, χωρίς να υπερβάλλεις ; Το μπλε χρώμα έρχεται να γίνει η τέλεια εναλλακτική λύση και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά μας το υποδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους πολλές διάσημες κυρίες.

Μερικές από αυτές, η Olivia Munn, η Emma Stone, η Joan Smalls, η Kristen Stewart, η Marion Cotillard  αλλά και η Δούκισσα Νομικού οι οποίες έδειξαν τελευταία να προτιμούν ξεκάθαρα αντί του κλασικού μαύρου μολυβιού στην κάτω γραμμή των βλεφάρων, ένα σε μια τολμηρή, μπλε απόχρωση, δίνοντας περισσότερο ένταση στο βλέμμα τους!

00 holding emma stone blue eye liner

doukissa nomikou polyxrwmo smokey eye ola

Φυσικά, ποιος μπορεί να ξεχάσει το συγκλονιστικό μπλε μακιγιάζ ματιών που έκανε η Emily Ratajkowski στα Emmys;

display 2

Βέβαια, αυτή η στροφή προς το μπλε δεν ήταν καθόλου τυχαία… Φέτος, είδαμε το χρώμα να κυριαρχεί σε πολλά runways μεγάλων οίκων, ενώ το πρότειναν και κορυφαίοι makeup artists.

display

Και αν είσαι έτοιμη να κάεις τη διαφορά στο γιορτινό μακιγιάζ σου, στην παραπάνω gallery σου προτείνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας μολύβια ματιών σε μπλε αποχρώσεις για να αντιγράψεις το look!


Πηγή