Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βγήκε η ρίζα και είσαι διακοπές; 6 χτενίσματα για να την καμουφλάρεις

Εν μέσω καραντίνας οι περισσότερες γυναίκες πειραματιστήκαμε με τα μαλλιά μας και δοκιμάσαμε για πρώτη φορά να τα βάψουμε μόνες μας. Αν η απόπειρά σου είχε επιτυχία, από εμάς είναι μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Αν, ωστόσο, δεν τα κατάφερες και τόσο καλά, δεν πειράζει. Οι περισσότερες είχαν μια παρόμοια εμπειρία.

Σε όποια, όμως, από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, σίγουρα με τη λήξη του lockdown επισκέφθηκες τον κομμωτή σου για μια ανανέωση. Έτσι κι αλλιώς το είχες ανάγκη και από ψυχολογική άποψη! Εκεί, λοιπόν, που έκανες ένα φρεσκάρισμα και μια διόρθωση στο χρώμα των μαλλιών σου, τελικά ξέχασες να ανανεώσεις το ραντεβού πριν φύγεις για διακοπές.

Και να σου τώρα που βρίσκεσαι στον υπέροχο, καλοκαιρινό προορισμό σου με τη ρίζα, όμως, να έχει κατέβει πολύ. Πάρα πολύ! Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Ούτε χρειάζεται να ψάχνεις για κομμωτήριο και να εμπιστευτείς κάποιον που δε γνωρίζεις, ούτε να αγχώνεσαι για το πώς θα καμουφλάρεις τη ρίζα.

Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery και δες 6 πανεύκολα και κομψά χτενίσματα που θα καμουφλάρουν έτσι όπως πρέπει την κατεβασμένη ρίζα σου. Επιστράτευσε τα πιο stylish hair accessories που έχεις μέσα στη βαλίτσα σου, την καλή διάθεσή σου, το ταλέντο σου και θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι! Α! Και μην αμελήσεις από τώρα να κλείσεις το ραντεβού για τη βαφή σου… Μην ξεχνάς ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο επιστρέφουν όλοι από τις διακοπές στην πόλη και σίγουρα δε θέλεις να αναμένεις πολύ καιρό για το ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Cover photo: @hairby.brittany

Διάβασε ακόμα: Plopping: Η τεχνική χωρίς πιστολάκι που θα σου χαρίσει τέλεια σγουρά μαλλιά


Πηγή