Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τον signature κότσο της Bella Hadid

Η Bella Hadid είναι ένα από τα girl crushes του queen.gr για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Έχει απαράμιλλο στυλ και είναι ταυτόχρονα cool, ενώ δε διστάζει να δοκιμάσει νέα beauty trends κατά καιρούς κάνοντάς τα, όμως, εντελώς δικά της. Οι τάσεις, δηλαδή, δεν τη φορούν σε καμία περίπτωση. Τις προσαρμόζει πάντα στο στυλ της.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις δεκάδες αλλαγές, δοκιμές και στους πειραματισμούς που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην εμφάνισή της, υπάρχει ένα χτένισμα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως signature. Μιλάμε, φυσικά, για το slicked bun, τον σφιχτό κότσο με τραβηγμένα μαλλιά πίσω, που το supermodel επιλέγει πολύ συχνά να κάνει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Η Bella Hadid έχει κάνει το εν λόγω χτένισμα σε δεκάδες περιστάσεις. Τόσο στην καθημερινότητά της όσο και σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις και catwalks διάσημων Οίκων Μόδας. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ elegant, διαχρονικό και σοφιστικέ χτένισμα, που όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο, πάνω στην Bella δείχνει τόσο cool όσο πρέπει.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις το slicked bun της star, μην ανησυχείς! Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει όλα τα βήματα για σίγουρη επιτυχία. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις δύο παχιές τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου και να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σε ψηλό, σφιχτό κότσο. Έπειτα, τυλίγεις μία-μία τις τούφες γύρω από το λαστιχάκι και είσαι μία… Bella!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι τέλειο, αν θες τη γνώμη μας. Πρώτον, είναι η ιδανική και πιο κομψή λύση για τις ζεστές μέρες που έρχονται από εδώ και στο εξής και για όλο το καλοκαίρι, αλλά και ό,τι καλύτερο για να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό σου και μπλέκονται με τη μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Δες στην παρακάτω gallery πόσο τέλειο δείχνει το slicked bun στην Bella Hadid και μην αργήσεις να το δοκιμάσεις. Ακόμα και για τα επαγγελματικά Zoom calls σου είναι η τέλεια και πιο γρήγορη επιλογή.

Διάβασε ακόμα: Blonder than ever! Η JLo σε επαγγελματική φωτογράφιση ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ




Πηγή